Verda Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Verda Oyuncu Kadrosu ve Konusu

Kimi diziler final yaparken, kimi yeni diziler ise izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Bu yapımlardan biri ise ATV'de başlayacak olan "Verda" dizisi oluyor. Peki Verda dizisi ne zaman başlayacak? İşte Verda dizisinin oyuncuları ve Verda'nın konusu.
Verda dizisi
Verda

Ba diziler son zamanlarda yeni başlamasına rağmen final kararı alıyor, bazı diziler ise izleyiciyle buluşmak için hazırlıklarına devam ediyor. Tabii eski dizilerle rekabet içerisine girecek olan yeni dizilerin işi epey zor.  Yeni sezonda iddialı yapımlarını seyirciyle buluşturmaya hazırlanan TV kanalları, büyük bir rekabet içerisine girdi. Yakında diziseverlerle buluşacak iddialı yapımların başında "Verda" geliyor. Ünlü müzisyen Kutsi'nin başrolünü üstleneceği Verda dizisinin kadın başrol oyuncusu da geçtiğimiz aylarda belli oldu. Peki Verda'nın oyuncuları arasında kimler var? Ve Verda ne zaman başlayacak? Yanıtlar haberimizin devamında.

Yaşar İrvül ile Efe İrvül'ün yapımcılığını üstlendiği Verda, ATV ekranına gelerek seyirciyle buluşacak. Öte yandan senaryosunu Funda Çetin'in yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Aysun Akyüz oturuyor. Doktorlar dizisiyle oyunculukta büyük bir başarıya ulaşan şarkıcı Kutsi'nin başrolünde yer aldığı Verda'nın kadın başrol oyuncusu da Gonca Sarıyıldız olarak belirlendi. Ayrıca Verda'nın oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise, Hale Soygazi, 
Ahmet Kaynak, Barış Yalçın, Ayşegül Günay ve Ayşe Tunaboylu olduğu açıklandı. Bu arada en son Paramparça dizisinde rol alan Mine Tugay da "Verda"da Niran karakteri ile kamera karşısına çıkacak.
Yelda Gürkan'ın cast direktörlüğünü gerçekleştirdiği dizi, Kerem adlı zengin bir adamın ailesinin hırs, entrika ve ihanet sarmalındaki hikâyesini ekrana taşıyor.  Verda 1. Bölümü ile yakında ATV'de.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0