İşte 500 TL - 1000 TL Arası En İyi Akıllı Telefonlar!

Bilindiği üzere telefon fiyatları aldı başını gitmiş durumda. Hal böyle olunca  da pek çok telefon alacak kişi derin araştırmalara girişmekte. Peki 500 TL ile 1000 TL arası en iyi telefonlar hangisi? İşte 500 TL ve 1000 TL arası akıllı telefonlar arasında seçtiğimiz en iyiler...
500 tl telefon
Telefon
Eskiden 500 TL'ye alınabilen giriş seviyesi bir telefon son zamanlarda 1000 TL üstüne çıkmış durumda. Bunun sebebi elbette birkaç aydır yaşanan ekonomik sıkıntılara paralel olarak artan kur farkları gösterilebilir. Hal böyle olunca da telefon almak isteyen pek çok kişi ciddi bir araştırma içerisine girmiş görünüyor. Öte yandan telefon fiyatları böyle yükselmişken bazı insanlar yurtdışından telefon getirip BTK'ya kaydını yaptırıyordu. Ancak geçtiğimiz aylarda yapılan bir değişiklik ile yurtdışından getirilip Türkiye'de İMEİ kaydı yapılacak telefonların kayıt ücretleri 500 TL olarak güncellendi. Daha sonra ise vergilere gelen zam ile beraber İMEİ kayıt ücreti 618 TL oldu. İşte bu yüzden artık yurt dışından telefon getirmek pek de cazip görünmüyor. Durum böyle olunca vatandaş da Türkiye'de telefon almaya yöneldi. Biz de 500 TL ile 1000 TL civarı en iyi telefonları sizler için derledik. 500 TL -1000 TL arası alınacak telefonlara yer verdiğimiz listede farklı pek çok marka bulunuyor. İşte ayrıntılar.  

İşte En İyi 500 TL - 1000 TL Arası Telefonlar!


Xiaomi Redmi 6

Telefon

Bilindiği üzere Xiaomi, son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken modeller tanıtmakta. Xiaomi Redmi 6 da bu cihazlardan sadece biri. Listemize de girmeyi başaran Redmi 6 uygun fiyatıyla alınabilecek bir telefon. Bu listeyi hazırladığımız tarih itibariyle Xiaomi Redmi 6 fiyatı 980 TL olduğuunu belirtelim. Xiaomi Redmi 6'nın özelliklerine kısaca baktığımızda; 5.45 inçlik bir ekrana sahip olan telefonun 3000 mAh değerinde bir pili bulunuyor. Ayrıca Xiaomi Redmi 6, 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip.

Vestel Venus V4

Vestel venus v4

Yerli telefon üreticilerden biri olan Vestel, fiyat - performans oranı yüksek modellerini piyasaya sürrmekte. Biraz eski de olsa Vestel Venus V4'te fiyatına göre iyi özellikler sunmakta. Özellikle Venüs V4'ün batarya değerleri bayağı dikkat çekiyor diyebiliriz. Bu arada telefonun fiyatı şu an itibariyle 850 TL'dir. Peki Vestel Venus V4'ün özellikleri neler? Venüs V4, 5000 mAh değerinde devasal bir bataryası bulunuyor. 5.5 inç bir ekrana sahip olan V4'ün 3GB RAM'ı ve 32GB depolama alanı bulunuyor.

Alcatel IDOL 5

Arcatel 5

Bilindiği üzere Alcatel de geçtiğimiz birkaç yıl önce akıllı telefon üretmeye başladı. Genelde 1000 TL altı cihazlar üreten marka, kısa sürede iyi bir satışa ulaştı. Alcatel IDOL 5 modeli de satışlarda etkili oldu tabi. Ve şimdilerde IDOL 5 biraz eski bir cihaz olsa da fiyatıyla listemize girmeyi başardı. An itibariyle Alcatel IDOL 5, 770 TL civarında bir fiyata sahip. Öte yandan Alcatel IDOL 5 özelliklerini kısaca sıralamak gerekirsek;  5.2 inç ekranının yanı sıra  3GB RAM, 16GB depolama alanı ve  2800 mAh değerindeki pil bizi karşılıyor.

Ultron X-1

Ultron x1

Listemizde düşük fiyatı nedeniyle yer alan Ultron X-1, düşük fiyatıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Tabi bunun yanında telefon, fiyatına göre özellikleriyle de başarılı. Ülkemizde Ultron markası pek bilinmese de firma yıllardır piyasada yer almakta. Bu arada Ultron X-1'in fiyatı 2018'in sonlarına geldiğimiz şu günlerde 620 TL'dir. Ayrıca  Ultron X-1 özellikleri arasında; 16GB depolama alanının yanı sıra 2GB RAM dikkat çekiyor. 5 inç ekran boyutunun yanında telefon  ayrıca 2800 mAh değerinde bir pil ile kutudan çıkıyor. Ve son olarak telefon 4G desteğine de sahip olduğunu belirtmek lazım.

Vestel Venus E3

Venus e3

Bu arada listemizde son olarak yer vereceğimiz cihaz Vestel Venus E3 oluyor. 500 TL'ye telefon bulmak gerçekten epey zorlaştı. Biz bu listeyi hazırlarken 500 TL civarı telefon bulmakta zorlandığımız ı belirtmek istiyoruz. 580 TL gibi bir fiyata sahip olan Vestel Venus E3, 5.0 inçlik ekranının yanında 2500 mAh pil, 2GB RAM ve 16 GB gibi iyi sayılabilecek bir depolama alanı ile öne çıkıyor.

Editörün Notu: Bu listede yer alan cihazlar, en iyisi en yukarıda olacak şekilde değil de en yüksek fiyatlı olan yukarıda olacak şekilde sıralanmıştır



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0