Çakallarla Dans 5 Komik Sahneleriyle Öne Çıkıyor! (Çakallarla Dans 5 Full İzle Fragman)

Pek çok sinemaseverin dört gözle beklediği Çakallarla Dans 5 filmi, bu hafta gösterime giriyor. Öte yandan Çakallarla Dans 5'in oyuncu kadrosunda çok sayıda ünlü isim bulunuyor. Yine Çakallarla Dans 5 konusu ve fragmanı da oldukça dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar...
Çakallarla Dans
Çakallarla Dans 5
İlk kez 2010 yılında beyazperdeye girerek  sinemaseverlerle buluşan Çakallarla Dans filmi, çok kısa sürede gişede önemli bir başarı elde ederek izleyicinin de beğenisini toplamıştı. O yıl konusuyla ve bazı sahneleri ile izleyiciyi kahkahaya boğan filmin oyuncu kadrosunda da önemli bir çok isim bulunuyordu. Çok sevilen Çakallarla Dans'ın devamı pek çok komedisever tarafından bekleniyordu.Nitekim öyle de oldu ve Çakallarla Dans 2 çekildi. Daha sonra art arda filmin devam halkaları gösterime girerek beğeni toplamayı başardı. Şimdide Çakallarla Dans 5 filmi seyirci karşısına çıkmak için gün sayıyor... Güçlü oyuncu kadrosu ve komik sahneleriyle ilgi gören Çakallarla Dans 5'in yayınlanan fragmanı da ses getirdi. 5 milyona yakın bir izleme alan Çakallarla Dans 5 fragmanı sosyal medyada çokça kez paylaşıldı. Şartlı tahliye ile salınan çakallar grubunun yasağı delip atıldıkları maceraları konu edinen filmin başrollerinde; Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu, Timur Acar ve Didem Balçın yer alıyor. Çakallarla Dans 5 konusu ve fragmanı haberimizin devamında.

İşte Çakallarla Dans 5 Konusu ve Oyuncuları


Yaklaşık 1 ayda çekimleri tamamlanan komedi türündeki Çakallarla Dans 5 filminin yönetmen koltuğunda serinin diğer tüm filmlerinde olduğu gibi Murat Şeker oturuyor. Kayınço Gökhan'ın yardımına koşan Çakallar grubunun maceralarını beyazperdeye taşıyacak olan filmin oyuncu kadrosunda çok sayıda ünlü isim bulunuyor. Çakallarla Dans 5'in oyuncuları arasında Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu, Timur Acar ve Didem Balçın'ın yanı sıra Hande Katipoğlu, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz, Şebnem Dönmez gibi isimler yer alıyor. Vizyon tarihi 8 Kasım 2018 olarak belirlenen Çakallarla Dans 5 filmi tüm Türkiye çapında gösterime girecek. Bu arada Çakallarla Dans 5 konusu ise kısaca şöyle:
Hakim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olur. Fakat bu durum ekip için hiç de kolay değildir. Bu sırada Kayınço Gökhan’ın hayatı aldığı haberle bambaşka bir hal alır. Gökhan, yıllar önce yaşadığı tek gecelik bir ilişkiden çocuğu olduğunu öğrenir. Üstelik kızı Leyla, zengin ve züppe bir çocuk olan Sinan ile birliktedir. Gökhan henüz bir kızı olduğuna alışamamışken bir de Sinan’ı öğrenince deliye döner. Böyle bir çocuğun kızı ile olmasını gururuna yediremeyen Gökhan Sinan’la Leyla’yı ayırmaya karar verir. Bunu tek başına yapamayacağını anlayan Gökhan çakallar grubundan yardım ister. Yasağı delip bir araya gelen ekip Kayınço’nun kızını kurtarmak için eğlenceli bir maceraya atılır.

Çakallarla Dans 5 Fragman





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0