Honor ve Huawei'nin Android 9 Pie Alacak Cihazları Netleşti!

Pek çok Honor ve Huawei kullanıcısının yanıtını aradığı "Hangi Huawei ve Honor cihazları Android 9 Pie alacak?" Sorusu yavaş yavaş yanıt buluyor. Huawei'nin Android 9.0 Pie güncellemesi alacak telefonları arasında şaşırtıcı modeller de var. İşte Android Pie alacak Honor ve Huawei telefonlar...
Huawei
Android 9
Tüm telefon üreticileri yeni Android sürümünü cihazlarına vermek için birkaç ay önce harekete geçmişti. Bu kapsamda kolları sıvayan firmaların başında dünyada en çok telefon satan ilk 3 şirket arasına adını yazdırmayı başaran Huawei geliyor. Geçtiğimiz günlerde özel bir etkinlikle Huawei Mate 20 ve Huawei Mate 20 Pro cihazlarını tanıtan firma ilk olarak bu modellere Android 9.0 güncellemesini verdi. Edindiğimiz bilgilere göre Huawei, Android 9 Pie sürümünü ilk olarak "amiral gemisi" diye nitelendirilen üst seviye cihazlarına vermekle başlayacak. Öte yandan ünlü Çinli teknoloji firması, yeni Android güncellemesiyle beraber yazılımsal pek çok yeniliği de kullanıcısına vermeyi planlıyor. Peki Honor ve Huawei'nin Android 9.0 alacak cihazları ne zaman güncellenecek? Ve en önemlisi de hangi Huawei ve Honor telefonlar Android 9.0 Pie güncellemesiyle buluşacak? Detaylar haberimizin devamında yer almakta.

İşte Honor ve Huawei'nin Android 9.0 Pie Sürümünü Alacak Cihazlarının Listesi!


Huawei'nin  bir an önce yeni Android sürümünü kullanıcılarla buluşturmak için hızlandığını belirten bazı Çinli teknoloji haber siteleri, firmanın önümüzdeki haftalarda Huawei P20 ve Huawei P20 Pro'yu Android 9'a güncelleyeceğini belirtiyor. Aralık 2018 gibi P20 ve P20 Pro'nun güncelleneceğini iddia eden kaynaklar, Huawei'nin Mart 2019'a kadar güncelleme alacak bütün cihazlara Android Pie vereceği dile getirilmekte. Bu arada resmi bir bilgi olmamakla beraber Huawei Mate 10 Lite modelinin de yeni Android güncellemesi alacağı ifade edilmekte. Huawei Mate 10 Lite Android 9.0 Pie alacak olursa bu kullanıcılar için büyük sürpriz olur. Henüz Android 9 Pie güncellemesi için resmi bir açıklama yapmayan Huawei'nin bir liste paylaşacağı söyleniyor.

İşte Android 9.0 Pie alacak Huawei ve Honor telefonların listesi! 
Huawei P10
Huawei Mate 10
Honor 9
Huawei Mate 10 Lite
Honor View 10
Huawei Mate 9
Huawei P20
Huawei P20 Pro
Huawei P20 Lite
Honor Play
Honor 7X
Honor 7C
Honor 8X
Honor 8C



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0