Müzik Onair'den İlginç Ödül! Yılın Başarısız Ünlüleri Ödüllendirilecek

Radyo ve müzik haberlerini yayınlayan Müzik Onir, vereceği ilginç ödül ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sitenin "Ekşi Elma" ismiyle vereceği ödül ile yılın başarısız erkek ve kadın sanatçıları belirlenecek. Bu yıl ilk kez düzenlenecek etkinliğin adayları belirleniyor.
Müzikonair ôdülleri
Müzik Onair
Radyo ve müzik haberlerini yayınlayan Müzik Onair, vereceği ilginç ödül ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sitenin "Ekşi Elma" ismiyle vereceği ödül ile yılın başarısız erkek ve kadın sanatçıları belirlenecek. Bu yıl ilk kez düzenlenecek etkinliğin adayları belirleniyor. Geçtiğimiz yıllarda Müzik Onair Ödülleri ismiyle de bir etkinlik düzenleyen web sitesi, bu sene farklı bir çalışmaya imza attı. Dünyada az örneğine rastlanan başarısız ünlüleri ödüllendirme etkinliği, Türkiye'de de ilk sayılır. Önümüzdeki günlerde adayları belirlenecek olan 1. Ekşi Elma'da yılın en başarısız kadın ve erkek sanatçıları ödüllendirilecek.

Genel itibariyle radyo ve müzik haberlerini okurlarıyla buluşturan Müzik Onair'in bu ilginç etkinliğinin adaylarını okurlar belirleyecek. Pazar günü (14 Ekim) başlayan aday belirleme süreci 19 Ekim Cuma günü sona erecek. Yapılan açıklamada okurlar tarafından en çok ismi yazılan 10 erkek ve kadın sanatçının finale kalacağı ifade edildi. Belirlenen yılın en başarısız erkek ve kadın sanatçı adayları için oylama ise 20 Ekim 2018'de başlayacak. 5 Kasım'da sona erecek olan halk oylamasının hemen sonrasında 6 Kasım 2018'de yılın başarısız erkek ve kadın sanatçılar ödüllendirilecek. Ayrıca 1. Ekşi Elma'nın kazananına ödülü nasıl verileceği de merak konusu. Asıl merak edilen ise yılın en başarısız  kadın ve erkek sanatçısı olarak seçilenlerin ödülleri kabul edip etmeyeceği.

Müzik Onair tarafından yapılan açıklamada şunlar ifade edildi:
MüzikOnair, 1. Ekşi Elma Ödülleri ile yılın en başarısız kadın ve erkek sanatçılarını seçiyor!Bu yıl ilkinin gerçekleşeceği etkinlikte adayları ise MüzikOnair okurları belirleyecek. Okurlar, 14-19 Ekim arası en başarısız buldukları sanatçıyı, nedenleri ile açıklayarakinfo@muzikonair.com adresine mail  ya da MüzikOnair Whatsapp iletişim hattı olan 0(506) 343 65 50 numarasına mesaj gönderebilirler. Okurların en çok gönderdikleri ilk 10 isim aday olarak açıklanacak. Açıklanan adaylar, 20 Ekim- 5 Kasım arası halk oylamasına sunulacak. 6 Kasım’da 1. Ekşi Elma Ödüllünü kazanan ”En Başarısız Kadın ve Erkek Sanatçılar” açıklanacak.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0