Zeki Kayahan Coşkun, Nihat Sırdar ve Güçlü Mete Kendi Radyolarını Kuruyor!

Radyoseverlerin sıklıkla sorduğu "Zeki Kayahan Coşkun hangi radyoda?" Sorusu yanıt buldu. Edinilen bilgiye göre Zeki Kayahan Coşkun., Nihat Sırdar, Güçlü Mete ve Sivrisinek kendi radyosunu kurmaya hazırlanıyor. Peki Zeki Kayahan Coşkun ve Nihat Sırdar'ın radyosunun ismi ne? İşte detaylar...
Nihat sırdar
ZKC, Nihat Sıddar, Güçlü Mete
2013 yılından beri Show Radyo'da yayınlarını sürdüren Nihat Sırdar, Zeki Kayahan Coşkun ve Güçlü Mete yeni adreslerinde dinleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda Show Radyo'dan ayrılan sevilen radyocu Zeki Kayahan Coşkun'dan sonra Sırdar ve Mete de radyodan istifa etti. Uzun yıllar Alem FM'de yayınlarını sürdüren radyo programcıları, yaklaşık 6 yıldır aynı frekansta dinleyiciyle buluşuyordu. Ancak iddialara göre Show Radyo'nun yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle ilk önce Zeki Kayahan Coşkun daha sonra da Nihat Sırdar, Sivrisinek ve Güçlü Mete istifa kararı aldı. Öte yandan sevilen dört radyocunun Super FM veya Best FM'de dinleyiciye sesleneceği pek çok kez dile getirilmişti. Ancak edinilen bilgilere göre Zeki Kayahan Coşkun, Nihat Sırdar, Güçlü Mete ve Sivrisinek başka radyoya geçmek yerine kendi radyo istasyonunu kurmak için harekete geçti. Zeki Kayahan Coşkun ve Nihat Sırdar da sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla ortaya çıkan bu bilgileri doğruladı. Son olarak ünlü televizyoncu ve Posta gazetesi yazarı Mesut Yar da konuyu pazar günükü köşe yazısında ele aldı.
"Çok acayip bir frekans" başlığıyla  radyocuların ekim ayında açacağı radyo hakkında bilgi veren Mesut Yar, şunları paylaştı: 
Bir haber de radyo dünyasından. Show Radyo’dan ayrılan Zeki Kayahan Coşkun’un ardından Nihat Sırdar da Sivrisinek’ini yanına alıp gidiyormuş... İyi de nereye? Nihat, Zeki, Güçlü Mete ve Sivrisinek kardeşimizden oluşan sıkı ekip ekim ayının başında bizzat kendi belirledikleri yapıda ve çok acayip bir kolektif frekansa geçiyorlar... Radyo mikrofonunda markalaşıp bir radyo markası yaratmak küçümsenecek bir iş değildir. Hâl böyleyken insan “mikrofonunuz da zihniniz de yolunuz da açık olsun” demekten başka ne yapabilir ki? İlginize.
Mesut yar
Yazı
Peki Güçlü Mete, Nihat Sırdar ve Zeki Kayahan Coşkun'un radyosu hangi isimle yayın hayatına başlayacak? Henüz net bir bilgi paylaşılmasa da deneyimli gazeteci Mesut Yar'ın köşesinde konu için kullandığı başlık bir ipucu niteliğinde. Buna göre yeni açılacak olan radyonun ismi Acayip FM veya Acayip Radyo olabilir. Tabi radyo sadece internetten mi yayın yapacak yoksa karasal yayınları da olacak mı? Sorusu da henüz yanıt bulmuş değil. Acayip Radyo ismiyle yayın yapması beklenen radyonun sadece internet üzerinden yayın yapacağı tahmin ediliyor. Bu arada Güçlü Mete, Sivrisinek, Zeki Kayahan Coşkun ve Nihat Sırdar'ın radyosu ekim ortası gibi yayın hayatına başlayacağı öğrenildi. Öte yandan "Zeki Kayahan Coşkun hangi radyoda?" Sorusuna yönelik olarak Coşkun, şu paylaşımda bulundu: 
"Hep soruluyor... Ne oldu radyo işi diye. Aslında çokça yanıt verdik ama sosyal medya böyle... O gün görmeyen yanıt vermemişiz zannedebiliyor. Bir kez de Mesut Yar yazmış. "

İLGİLİ HABER




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0