Siccin 5 Yoğun İlgi Görüyor! Siccin 5 Oyuncuları ve Konusu (Siccin full izle fragman)

Yönetmen Alper Mestçi'nin yeni filmi Siccin 5, bu hafta korkuseverlerle buluşuyor. Konusu ve fragmanıyla dikkat çeken Siccin serisinin beşinci filmi şimdiden büyük ilgi görüyor. Peki Siccin 5'in oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Siccin 5 fragmanı ve Siccin 5'in konusu...
Siccin
Siccin 4
İlk olarak 2014 yılında beyazperdede seyirciyle buluşan Siccin filmi, çok kısa bir süre içinde yoğun ilgi gördü ve seyircinin beğenisini topladı. Aynı zamanda bugüne kadar pek çok ödül de alan yerli korku filmi Siccin, o yıldan bu yana her yıl farklı konularla beyazperdede sinemaseverlerle buluşuyor. Ve serinin bu yılki filmi olan Siccin 5, korkuseverlerle buluşmak için gün sayıyor. Vizyon tarihi 17 Ağustos olarak belirlenen filmin fragmanı ise geçtiğimiz ayın son haftası yayınlandı. Siccin 5'in fragmanı kısa sürede büyük beğeni topladı. Doğal Platoda  çekimler 900 kişinin yaşadığı ve yaklaşık 400 kişinin kansere yakalanarak hayatını kaybetmesinin ardından meclis kararıyla boşaltılan Karain köyünün doğal plato olarak kullanıldığı filmin çekimleri Nevşehir’de gerçekleştirildi. Siccin 5'in oyuncu kadrosu ve konusu da dikkat çekiyor.

SİCCİN 5 OYUNCULARI


Muhteşem Tözüm’ün yapımcısı olduğu Siccin 5’te üç ayrı ailenin hayatlarını cehenneme çeviren lanetli kabusların, geçmişte yapılan tek bir ayinde kesişmesinin gerçek hikayesi anlatılıyor. Daha önce hiç denenmemiş birçok sahnesiyle dikkat çeken filmin yönetmen koltuğunda, Musallat ve Üç Harfliler serisinin deneyimli ismi Alper Mestçi oturuyor. Aynı zamanda Siccin 5'in senaryosunu kalema alan Mestçi, diğer dört Siccin filminin de yönetmenliğini yapmıştı. Bu Cuma vizyona girecek olan Siccin 5'in oyuncu kadrosunda; Rüya Önal, Merve Ateş , Özgür Hacıer, Ece Koroğlu, Ece Edibe Baykal, Pınar Gülkapan, Tuncay Çağıl, Metin Yıldırım, Aslın Su Divrik ve Selim Aydın yer alıyor.Türkiye'de korku filmleri  denince akla gelen sayılı yönetmenlerden biri olan Alper Mestçi, bu yıl iki farklı korku filmini birden seyirciyle buluşturdu. Mestçi'nin Üç Harfliler: Beddua filmi de geçen ay gösterime girmişti.

İLGİLİ HABER

SİCCİN 5'İN KONUSU

Siccin beddua
Siccin
Değişik görünümü ve tuhaf davranışlarıyla dikkat çeken Hale, annesi, akli dengesi bozuk babaannesi ve halası Azra’yla Nevşehir’de tarihi ve ürkütücü bir evde yaşamaktadır. 12 yaşındaki Hale’nin babası daha o doğmadan ortadan kaybolmuş ve bir daha hiç görülmemiştir. Hale bir gece korkunç bir kabus görür; hiç görmediği babası onu eski ve tekinsiz bir eve çağırmaktadır. Bu ev yıllar önce yasak bir ayinin yapıldığı Karain Köyü’ndeki dedesinin eski evidir. Bu kabustan sonra Hale’de bir takım akıl almaz değişimler başlar. Hale’nin bu ürkütücü değişiminden en çok zarar görenler ise Azra ve Azra’nın erkek arkadaşı Selim olur.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0