Zeki Kayahan Coşkun Show Radyo'dan Ayrıldı! Peki Zeki Kayahan Nerede Yayın Yapacak?

Sevilen radyo programcısı Zeki Kayahan Coşkun,  Show Radyo'dan ayrıldığını açıkladı. Yaklaşık 5 yıldır akşam üstü ve gece olmak üzere iki program ile dinleyiciyle buluşan Coşkun, dün dinleyicileriyle veda etti. Peki Zeki Kayahan Coşkun hangi radyoya geçecek? Ve Zeki Kayahan Coşkun, neden Show Radyo'dan ayrıldı?
Zkc
Zeki Kayahan
Yıllarca çalıştığı Alem FM'den 2013 yılında Nihat Sırdar ve Güçlü Mete gibi isimlerle birlikte ayrılıp Show Radyo'ya geçen Zeki Kayahan Coşkun, dün yaptığı açıklamayla radyo ile yollarını ayırdıklarını ifade etti. Birkaç gündür Nihat Sırdar ve Zeki Kayahan Coşkun'un Show Radyo'dan ayrılacağı İddia ediliyordu.  Henüz Nihat Sırdar radyo ile yollarını ayırmasa da sevilen radyocu Zeki Kayahan Coşkun yaptığı açıklamayla ortada dolaşan iddiaları doğruladı. Zeki Kayahan, Twitter'da yaptığı açıklamada Saran Holding ile yaptığı sözleşmeyi tek taraflı olarak feshettiğini belirtti. Öte taraftan Zeki Kayahan Coşkun'un hangi radyoda yayın yapacağı da kesinleşmiş değil. Hafta içi her akşam 16-18 arası Zekirdek ve 22-01 saatleri arasında ise Matrax ile dinleyici karşısına çıkan Coşkun, Show Radyo'dan neden istifa ettiğini açıklamadı.
Peki Zeki Kayahan Show Radyo'dan neden ayrıldı? Taraflardan resmi bir açıklama yapılmasa da Ekşi Sözlük yazarı Eksi Paace'in iddiasına göre  Show Radyo çok ciddi maddi sorunlarla karşı karşıya.  Çalışanlarının maaşlarını ödeyemeyecek durumda olan Show Radyo'nun yakın zamanda birçok yayıncısıyla yollarını ayırması bekleniyor. Zeki Kayahan'ın da bu nedenle radyodan istifa ettiği ifade ediliyor. Öte yandan Nihat Sırdar'ın da önümüzdeki günlerde Sadettin Saran'ın CEO'su olduğu Saran Holding'e bağlı olan radyodan ayrılacağı kesinleşti. Super FM'de yayınlarını sürdüreceği iddia edilen Nihat Sırdar, Show Radyo ile yaptığı sözleşmenin sona ermesini bekliyor. Bu arada Ekşi Sözlük yazarının paylaştığı bilgilerde, ciddi maddi sıkıntılar yaşayan Show Radyo'nun programcılarının maaşını zamanında ödeyemeyecek duruma geldiği hatta verici arızalarına bile müdahale edemeyecek noktaya geldiğinden dolayı küçülme sürecine girdiği öne sürüldü.
Zeki Kayahan Coşkun'un hangi radyoda yayın yapacağı konusunda ise çeşitli iddialar ortaya atılıyor. iddiaya göre Zeki Kayahan Coşkun, Best FM ile kısa bir süre içerisinde anlaşıp yayınlarını orada devam edecek. Dile getirilen bir başka iddiaya göre ise Zeki Kayahan da Nihat Sırdar gibi Süper FM de dinleyicisi ile buluşacak. Ayrıca dün akşam üstü Twitter'da açıklama yapan Zeki Kayahan Coşkun, dinleyicilerine şu sözlerle veda etti:
"Tekten söyleyeyim... Show Radyo ile olan sözleşmemi bugün feshederek ayrıldım. Oyun arkadaşlarım sizlere diyeceğim şudur: Başka bir radyoda, tekrar görüşmek, eğlenmek üzere... Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu, dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu."




Paylaş

WhatsApp Telegram

3 Yorum:

  1. Hangi kanalda yayindasiniz frekans istiyorum

    YanıtlaSil
  2. zeki yillar once dinledigimde ayten abla vardi format cok guzeldi yine aynimi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafa Radyo da devam ediyor 16:00-18:00 22:00-01:00 Ayten abla duruyor format aynı :)

      Sil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0