İntizar Sinem Gedik İlişkisi Skandala Dönüştü!

Sinem Gedik ve İntizar adeta gibi gündeme düştü. Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar'ın uzun süredir yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Olayın ortaya çıkmasıyla İntizar'ın çalıştığı müzik şirketi de şarkıcıyla yollarını ayırdığını duyurdu. İşte ayrıntılar...
Sinem Gedik
İntizar ve Sinem Gedik
Bilindiği üzere şarkıcı Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik, geçen yılın başında boşanmış ve magazin gündemini uzun bir süre meşgul etmişti. Ancak ayrılığın üzerinden çok geçmeden Ceceli, Selin İmer ile birkaç kez görüntülenmiş, çok geçmeden de  Mustafa Ceceli ve Selin İmer aşkı doğrulanmıştı. Fakat İmer-Ceceli aşkından daha çok Mustafa Ceceli ile Sinem Gedik'in neden ayrıldığı uzunca bir süre merak konusu olmuştu. Ve geçen gün ortaya çıkan bilgilere göre ayrılık sebebi kesin olarak netleşti. Hürriyet gazetesinin deneyimli magazin yazarı Cengiz Semercioğlu'nun köşesinde paylaştığı bilgiler oldukça dikkat çekiyor. Yazar Semercioğlu, "İntizar ile Sinem Gedik aşk yaşıyor." İddiasını köşesine taşıdı.   Öte yandan Sinem Gedik İntizar ilişkisi nedeniyle Mustafa Ceceli'nin boşanma kararı aldığı belirtildi. Olay sonrası İntizar'ın çalıştığı müzik şirketi sanatçı ile yollarını ayırdı. Ayrıca İntizar  Sinem Gedik aşkı Mustafa Ceceli tarafından mahkemeye taşındı.

İNTİZAR VE SİNEM GEDİK AŞKI NASIL ORTAYA ÇIKTI?


Şu an Selin İmer ile evli olan "Hacı" lakaplı Mustafa Ceceli tarafından ortaya çıkarılan İntizar ve  Sinem Gedik aşkı Cengiz Semercioğlu'nun köşesinde şöyle anlatıldı:

Mustafa Ceceli’nin ayrıldığı eşi Sinem Gedik’le ilgili son dönemin en büyük skandal iddialarından biri sonunda patladı.
“Sonunda” diyorum, çünkü çift boşandığından beri magazin kulislerinde Sinem Hanım’ın şarkıcı İntizar’la ilişkisi olduğu konuşulup duruyordu.
Hatta Ceceli’nin yakın çevresine bile “Herkes beni eleştiriyor ama durum kimsenin bildiği gibi değil” cümlesini kurduğunu biliyordum.
İntizar’la Sinem Gedik’in ilişki yaşadığı iddiasını o kadar farklı yerlerden duydum ki, bizim ekip bir ara ikiliyi kamerayla takip bile etti.
 Sinem Ceceli ilişkin
İntizar Sinem Gedik
Bir şey yakalayamadık ama ikilinin ilişki görüntüleri sonunda mahkeme dosyasına girdi.
Skandal da bu vesileyle patladı zaten.
Mustafa Ceceli oğlunun velayetini almak için açtığı dava dosyasına Sinem Gedik-İntizar ilişkisini açık şekilde kanıtlayan fotoğraflar, hatta videolar ekledi.
Benim izlediğim görüntülerde yok ama ikilinin çok samimi şekilde yakınlaştığı bir görüntüde Ceceli’nin oğlunun da yanlarında olduğu iddia ediliyor.
Sadece görüntüleri izlemedim, Mustafa Ceceli’nin oğlunun velayetini almak için açtığı dava dilekçesini de okudum.
Ceceli’ye bu ihbar ilk olarak tanımadığı birinden mail yoluyla gelmiş.

Ancak ünlü şarkıcı “Bunu oğlumun annesine yakıştıramam, olmaz böyle şey” diyerek iddiayı görmezden gelmiş.

Ne zaman ki ikilinin görüntüleri video olarak gönderilmiş, o zaman duruma ikna olmuş Ceceli.
Bu iddialar Mustafa Ceceli’nin dava dosyasında yer aldı. Ancak ben de gözlerimle gördüm, durum iddianın ötesinde, gerçek...
Yaklaşık 1 yıldır derin magazin kulislerinde konuşulan bu konu, Ceceli’nin İstanbul Nöbetçi Aile Mahkemesi’ne velayetin değiştirilmesi için yaptığı başvuruyla dün resmen su yüzüne çıktı.

Pandora’nın kutusunun açılmasıyla önümüzdeki günlerin en çok konuşulacak magazin bombası da patlamış oldu...
KAYNAK





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0