Kral Şakir Filmi Beyazperdede! Kral Şakir Oyun Zamanı izle... (Fragman)

Yerli çizgi dizi Kral Şakir, bu kez de maceralarını beyazperdeye taşıyor. Çocuklar ve yetişkinlerin severek izlediği Kral Şakir, "Oyun Zamanı" adıyla sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Kral Şakir: Oyun Zamanı konusu da oldukça eğlenceli. İşte Kral Şakir filminin tüm detayları...
Sinema
Kral Sakir
Grafi2000 tarafından yaratılan Kral Şakir, 7'den 70'e pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği bir çizgi dizi olarak izleyiciyle buluşuyor. YouTube'da büyük bir kitleye ulaşan Kral Şakir, yeni bölümlerinde farklı farklı maceralara girişiyor. 100'e aşkın bölümüyle yaklaşık 1 yıldır izleyiciyle buluşan animasyon türündeki çizgi dizi bu kez sinemada olacak. beşiktaş Kültür Merkezi BKM ve Grafi2000 ortak yapımıyla bu hafta beyazperdede olacak olan Kral Şakir filmi ilginç bir maceraya atılıyor. Sinemaya "Kral Şakir: Oyun Zamanı" adıyla gösterime girecek olan yerli anime geçtiğimiz haftalarda fragmanını yayınladı. Kral Şakir Oyun Zamanı filminin fragmanı çok kısa sürede yoğun ilgi gördü. Kral Şakir filminin fragmanı şu an 1 milyonu aşan bir izlemeyi ulaştı.

Vizyon tarihi 11 Mayıs olarak belirlenen film şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Bu arada Kral Şakir: Oyun Zamanı filminin yönetmen koltuğunda Berk Tokay ve Haluk Can Dizdaroğlu  ikilisi oturuyor. Kral Şakir filminin seslendirme kadrosunda ise Atilla Şendil, Levent Ünsal, Mustafa Oral, Didem Atlıhan, Sema Kahriman gibi isimler yer alıyor. Animasyon ve macera türündeki filmin senaryosu da yine Berk Tokay ve Haluk Can Dizdaroğlu tarafından kaleme alındı. Öte yandan Kral Şakir'in "Necmi" karakteri de filmde yer alıyor. Ayrıca Kral Şakir filminin konusu da dikkat çekiyor.

KRAL ŞAKİR: OYUN ZAMANI KONUSU

Kral şakir oyun zamanı
Kral Şakir film
7’den 77’ye herkesin severek izlediği Kral Şakir sizi yepyeni bir maceraya sürükleyecek. Laboratuvarda yapılan bir deney yüzünden Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya arasında bir kapı açılır. Şakir dünyayı kurtarmak için ailesi ile kendini Fil Necati'nin cep telefonunun içindeki oyunlarda bulur. Bu ekibin tek yapması gereken bütün oyunları tamamlayıp, gerçek dünya sona ermeden oyunu durdurmaktır. Macera dolu bu yolculukta onları durdurmaya çalışacak düşmanlar ve pek çok tehlikeli video oyunu kahramanlarımızı beklemektedir.  00 ve BKM ekibinden eğlence dolu Kral Şakir “Oyun Zamanı”, 11 Mayıs’ta tüm sinemalarda!





KRAL ŞAKİR: OYUN ZAMAN FRAGMAN


Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0