Ezhel Kimdir? Ezhel Nereli? Ezhel'in Gerçek Adı Nedir? (Ezhel Şarkıları)

Son birkaç yılın en dikkat çeken rapçilerinden biri olan Ezhel, yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Öte yandan Ezhel'in şarkıları milyonlara ulaşarak beğeni topluyor. Peki bu denli ilgi gören Ezhel kimdir? Ezhel'in gerçek adı nedir? İşte Ezhel'in yaşı, Ezhel'in boyu ve hayatından detaylar...
Ezel
Ezhel
Rap, Türkiye'de artık benimsenmiş ve milyonları aşan bir kitleye ulaşmış durumda. Tabi son birkaç yıl içerisinde dizilerde rap müziğin kullanılmasının da katkısı büyük. Bunun yanı sıra rap müziğe olan ilginin bir sonucu olarak pek çok müzisyen de boy göstermeye başladı. 90'ların sonu 2000'li yılların başı gibi rap müziğe yönelen isimler şu an herkesçe tanınmakta. Ancak piyasaya yeni girenler doğal olarak pek tanınmamaktadır. Bunlardan biri de rapçi Ezhel. Ezhel, yani bir başka bilinen ismiyle Ais Ezel, yaptığı şarkılarla geçen yıldan bu yana çok ses getirdi. Ezhel'in rap müzik serüveni çok yeni değil ancak onu pek çok kişi yeni tanımaya başladı. Şu aralar yoğun bir konser takvimiyle hayranlarının karşısına çıkan Ezhel , kitlesini genişletmeye devam ediyor. Peki herkesin merak ettiği Ezhel kimdir? Ezhel kaç yaşında ve boyu kaç cm? Ezhel'in aslen nereli olduğu, Ezhel'in şarkıları gibi birçok detay haberimizin geriye kalan kısmında sizi bekliyor. İşte ayrıntılar...

Ezhel Aslen Nereli? İşte Ezhel'in Hayatı!


Ais Ezhel yani en çok bilinen ismiyle Ezhel, 1 Temmuz 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 28 yaşında olan Ezhel, Ankara'da yaşamını sürdürüp eğitimini orada tamamlamaya çalışmıştır. Çalışmıştır diyoruz çünkü: Ezhel lise eğitimini bitiremeden okuldan ayrılmış ve kendini tamamen rap müziğe vermiştir. Peki sahnede Ais Ezhel ismini de kullanan Ezhel'in gerçek adı nedir? Edindiğimiz bilgilere göre başarılı rapçi Ezhel'in gerçek ismi Ömer Sercan İpekcioğlu'dur. Öte yandan Ezhel'in aslen nereli olduğu da çok merak edilmekte. Ömer Sercan İpekcioğlu yani Ezhel aslen Erzincanlı'dır. Ancak kendisi orada hiç bulunmamıştır. Ünlü rapçi Ezhel'in boyu da merak konusu. Net bir bilgi edinmesek de Ezhel'in boyu 1,65 cm olduğu çeşitli yerlerde dile getirilmiş durumda.  Öte yandan Ezhel yaptığı müziği  "Anatolian Urban Core/Hip-Hop/Reggae-Dub/Trap” olarak tanımlıyor.
Ezhel
Ais Ezhel
İlk kez 2017'nin Mayıs ayında albümünü müzikseverlerle buluşturan şarkıcı daha önce pek çok isimle farklı projelerde yer aldı. Ezhel, 2008 yılında Keişan ile birlikte yaptığı seri ile adını duyurdu. 2011 yılında Kamufle, Red, Anıl Piyancı, Keişan, Grogi, İndigo, Nomad ile birlikte yaptığı Sekiz adlı şarkısıyla daha geniş kitlelere ulaşmıştır. Türkçe rapin önemli isimleriyle çalıştıktan sonra 2011 yılında Funk'd up, Dj Suppa ve Aga B ile VooDoo Records'u kurdu.Hiphoplife tarafından desteklenen Freestyle King 2 yarışmasında 16 yarışmacı arasında 1. olmuştur. Son olarak yine Hiphoplife tarafından desteklenen Organize Oluyoruz vol. 2 albümüne "Yaprak Düşerse" şarkısı ile katkıda bulunmuştur.

EZHEL'İN ŞARKILARI


Özellikle "İmkansızım" adını verdiği ve hareketli ritmiyle dikkat çeken çalışmasıyla öne çıkan Ezhel'in pek çok şarkısı bulunmakta. İşte Ezhel'in tüm şarkılarının ismi:
Ezhel- Alo
Ezhel- Geceler
Ezhel- Benim Derdim
Ezehel- İyi Bil
Ezhel- Nefret
Ezhel- Şehrimin Tadı
Ezhel- Hayır
Ezhel- Alışamadım
Ezehel- Küvet
Ezhel- Derman
Ezhel- Bazen
Ezhel-Esrarengiz




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0