En İyi Vodafone Tarifeleri! Vodafone İnternet Paketleri 2018

Vodafone müşterilerini, 2018'de de çeşitli kampanyalar bekliyor. Peki Vodafon'un 2018 internet kampanyaları neler? En önemlisi de gençler için Vodafone FreeZonr internet kampanyalarını da bu yazıda derledik. İşte 2018 Vodafone internet kampanyaları... En iyi Vodafone internet paketleri)
Vodafone
Birçok kişi çeşitli internet kampanyalarını günbegün takip etmekte. Bunların başında ise operatör kullanıcıları geliyor...  Diğer operatörlerdeki kullanıcılar gibi Vodafone müşterileri de 2018 internet kampanyalarını araştırmakta. Bilindiği üzere artık insanlar konuşma ve SMS paket kampanyalarını takip etmekten daha çok, en uygun internet paketleri kampanyalarını takip ediyor. Bizde bu kapsamda Vodafone'un 2018 internet paketlerinin arasında en iyilerini seçtik. Bu arada 2018 Vodafone internet paketlerinden söz etmeden önce şunu belirtmekte fayda var: şu anda "en iyi Vodafone internet kampanyaları" yazımızda yer alan paketleri yazının yayına alındığı tarih itibariyle geçerlidir. Daha sonra bu kampanyalar değişebilir veya güncellenebilir. Peki Vodafone'un 2018 internet paketleri neler? İşte 2018 Vodafone internet kampanyaları!

VODAFONE'UN EN İYİ TARİFE VE PAKETLERİ


Öncelikle Vodafone'un en  bol internet içeren iki paketi Freezone'lular için kullanımda. 8 GB internet, 750 Dk ve 1000 SMS'li paketi 28 TL'ye satın alabileceğiniz gibi, 39 TL'ye 12 GB internet ve 1000 SMS ile 750 DK'yı da satın almak mümkün. Bu arada Vodafone'un 2018 internet paketlerinde en çok dikkat çeken bu iki tarifenin internetinin yarısı akşam geçerliyken diğer yarısı ise tüm gün kullanılabilir. Yani 12 GB'lik paketi aldığınızda; 6 GB'yi akşam 9 ile sabah 9 arası kullanabilirsiniz. Öte yandan bu iki tarifenin ismi ise şöyle: 8 GB'lık "tarife Faturasız Esnek 8 GB" 12 GB'lı bol internet paketinin adı da "Faturasız esnek 12" Vodafone'un diğer 2018 internet paketlerine baktığımızda Yine dikkat çeken birkaç tarife karşımıza çıkıyor. Konuştugunuz kadar internet hediye eden tarifelerden en fazla interneti olan 5 GB'lık tarife. Üstelik bu pakette hafta sonu konuştuğunuzca hediye internet fırsatı da bulunuyor. Buraya kadar anlattığımız 2018 internet paketleri faturasız tarifelerdi. Faturalı hatlar için de en iyi vodafone internet paketleri elbette bulunuyor. 2018 Vodafone internet paketlerinde en dikkat çeken faturalı tarifeleri şöyle;
Vodafone'un 20 GB internet paketi burada öne çıkıyor. Red abonelerine uygun olan bu tarife 109 TL'ye  bol dakikalı ve SMS'li bir içeriğe sahip. Vodafon'un bol internetli Red tarifeleri oldukça fazla. Ancak Vodafone'un 20 GB içeren paketi daha çok göze çarpıyor. Yine gençlere hitap eden faturalı internet paketleri de bulunuyor. 25 yaşını geçmemişseniz 12 GB internetli ve 1000 dakika içeren tarifenin 45 TL gibi bir ücreti var. Saydığımız bu Vodafone tarifelerinin dışında yine "Esnek tarifelerde" de interneti bol paketler bulunuyor. Tabii Vodafone'un müşterilerine bazı özel tarifeleri de yine zaman zaman karşımıza çıkmakta. Vodafone'un özel tarifeleri genelde Vodafone Yanımda uygulaması ve resmi sitesinde yer almakta.

Yeni gelişmeleri Facebook ve Twitter sayfalarımızdan takip edebilirsiniz

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0