Cumali Ceber 2'nin Fragmanı Yayınlandı! Peki Cumali Ceber Ne Zaman Çıkacak?

Sosyal medya fenomeni Halil söyletmez'in internette yarattığı karakter Cumali ceber bir kez daha beyazperdede izleyiciyle buluşuyor. Cumali Ceber filminin ilki geçen yıl çıkmış ve 400 bin kişi tarafından izlenmişti. Ve merakla beklenen Cumali Ceber 2'nin fragmanı bugün yayınlandı. Cumali Ceber 2, 8 Haziranda sinemada olacak.
Halil söyletmez
Cumali ceber
Sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden biri olan Halil Söyletmez, Vine, YouNow ve YouTube'dan sonra geçen yıl ilk filmiyle beyazperdede sevenleriyle buluşmuştu. Söyletmez, uzun süredir "Cumali Ceber" karakterini çeşitli videolarla sosyal medyada öne çıkarıyordu. Ancak geçen yıl Cumali Ceber'i film olarak sinemada seyirciyle buluşturma kararı alan sosyal medya fenomeni çok sert eleştiriler aldığı gibi olumlu geri bildirimler de almıştı. 2017'nin yaz aylarında vizyona giren Cumali Ceber filmi herkesi şaşırtarak iyi bir gişe rekoruna ulaşmıştı. Başrollerinde  Halil Söyletmez'in yanı sıra Doğa Konakoğlu gibi sosyal medya fenomenlerinin de yer aldığı filmden sonra "herkes Cumali Ceber 2 ne zaman?" Sorusunu sormaya başlamıştı. Ve uzun süredir merakla beklenen Cumali Ceber 2'nin fragmanı yayınlandı.

Cumali Ceber 2 Filminde Küfür Yok!


Halil Söyletmez'in YouTube kanalında yayınlanan Cumali Ceber 2 fragmanı kısa sürede yoğun ilgi gördü. Öte yandan Halil Söyletmez tarafından yapılan açıklamada filmin 3 farklı şehirde çekildiği bilgisi verildi. Ancak Cumali Ceber 2 genel itibariyle Adana'da inşaatta geçtiği ifade edilmekte. Yine Söyletmez tarafından paylaşılan bilgilere göre Cumali Ceber 2 filminde hiç küfür yok. Geçtiğimiz sene kendisine yöneltilen sert eleştirileri dikkate aldığını belirten Halil Söyletmez, yeni filmine güvendiğini dile getiriyor. Bakalım komedi türündeki Cumali Ceber 2 filmi seyirci tarafından nasıl karşılanacak?

İŞTE CUMALİ CEBER 2'NİN FRAGMANI








Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0