Buray Deli Divane Şarkısını Kliplendirdi! Ayrıca Buray Yeni Albüme Hazırlık Yapıyor

Buray Sahiden albümünden bir şarkıya daha klip çekti. Buray Deli Divane adındaki hareketli çalışmasına geçtiğimiz hafta klip çekerek müzikseverlerin beğenisine sundu. Eğlenceli klibiyle dikkat çeken Buray'ın Deli Divane şarkısı bugün itibariyle müzik platformlarında yayınlandı.
Buray deli divane
Buray
Buray Sahiden albümünden bir şarkıya daha klip çekti. Buray Deli Divane adındaki hareketli çalışmasına geçtiğimiz hafta klip çekerek müzikseverlerin beğenisine sundu. Eğlenceli klibiyle dikkat çeken Buray'ın Deli Divane şarkısı bugün itibariyle müzik platformlarında yayınlandı. Son zamanların dikkat çeken şarkıcılarından biri olan Buray, yeni klibini müzikseverlerle paylaştı. Yaptığı her şarkı hit olan başarılı müzisyen Sahiden adını verdiği albümünü 1,5 yıl önce yayınlamıştı. Çok sayıda şarkının yer aldığı albümde duygusal şarkılar ağır basıyor. Yine Sahiden albümünde yer alan ve hareketli ritmiyle öne çıkan "Deli Divane" şarkısı da kliplendirildi. Bu sayede Buray'ın son albümünde yer alan pek çok şarkıya klip çekilmiş oldu.

Sony Müzik Türkiye etiketiyle yayınlanan Buray'ın Deli Divane şarkısı YouTube'da BurayVEVO kanalında müzikseverlerle buluştu. Klibin teaseri de geçtiğimiz gün Sony Müzik'in YouTube kanalında yayınlanmıştı. Öte yandan Deli Divane şarkısının söz ve müziği ise tamamen Buray'a ait. Bir yandan da konserlerine devam eden başarılı şarkıcı Buray, yeni albüm için çalışmalarına başladığını duyurmuştu. Buray'ın yeni albümü ne zaman çıkacağı ise henüz kesinleşmiş değil.


BURAY DELİ DİVANE ŞARKI  SÖZLERİ


Yandım Bi Yare Bulsak Bi Çare.
Ah Onu Istiyor Gönül Deli Divane.
Faydasız Nasihatlar.
Ne Söylesem Boşuna.
Şu Divane Gönlüm Rüyada.
Sanki Başka Dünyadan.
Işınlandı Dünyama.
O Uzaydan Ben Alaturka.
Yüreğime Sorsalar, Hapis Kalmış Burada.
Kaçacak Ilk Çıkan Fırsatta.
Beni Kurtar Allahım Daha Çok Tutulmadan.
Gözlerim Işıklarında.
Yandım Bi Yare Bulsak Bi Çare.
Ah Onu Istiyor Gönül Deli Divane.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0