Alper Erözer Kimdir? Aleyna Tilki'ye Rakip Görülen Alper Erözer Nereli ve Kaç Yaşında?

Alper Erözer, Aleyna Tilki'ye rakip olarak gösterilen çocuk pop şarkıcı olarak tanımlanıyor. Peki son zamanların çok konuşulan ismi Alper Erözer kimdir? Alper Erözer'in şarkıları neler?  Alper Erözer'in boyu, Alper Erözer'in kaç yaşında olduğu gibi detaylar yanıtı haberimizin devamında.
Erözer
Alper Erözer

Dünyanın pek çok ülkesinde son zamanlarda çocuk şarkıcılar oldukça yoğun ilgi görüyor. Justin Bieber'ın çocuk yaşta kazandığı ün ve sonrası hala hafızalarda yerini korumaya devam etmekte. Bieber sonrası da pek çok ülkede birçok çocuk şarkıcı piyasaya çıktı ve çıkmaya devam ediyor. Bu durum Türkiye'de de son yıllarda dikkat çekecek şekilde artmaya başladı. Herkes daha dün gibi hatırlar Aleyna Tilki'nin nasıl birden Türkiye gündemine oturduğunu. O zamanlar 16 yaşında olan Tilki, şimdilerde 18 yaşında ve "çocuk şarkıcı" ünvanından kurtuldu. Fakat bu ünvan şimdilerde başkası tarafından kullanılmakta.Genç kızların yakından takip ettiğu o kişinin adı Alper Erözer. Alper Erözer, Enerji adındaki şarkısıyla kısa sürede ciddi bir dinleme oranına ulaştı. Üstelik Alper Erözer'in bu yaşta bir albümü bile var... Türkiye'nin Justin Bieber'ı olarak sosyal medyada anılan Alper, yaşıtlarından daha çok büyüklerden ilgi görmekte. Peki bu denli hızlı bir şekilde gündeme oturan Alper Erözer kaç yaşında?  Alper Erözer nerelidir? Ve Alper Erözer'in boyu, kilosu nedir? İşte tüm merak edilen bu soruların yanıtı!

ALPER ERÖZER KİMDİR? ALPER ERÖZER'İN HAYATI


2004 yılında doğan Alper Erözer, 14 yaşındadır. Herkesin merak ettiği bir soru olan "Alper Erözer nereli?" sorusuna cevap vermek gerekirse: Alper Erözer doğuma büyüme istanbulludur. Belki herkes onu bu yılın başında tanımaya başlamış olabilir.  Ancak Alper Erözer çok küçük yaşlardan bu yana gözler önündedir. 9-10 yaşlarındayken reklamlarda boy göstermeye başlayan Alper Erözer, dizide de rol almıştır. FOX TV'de ekranlara gelen ve kısa sürede sona eren "Komşular" adındaki yapımda Erözer yer alarak kariyerinde önemli bir adım atmıştı. Lise eğitimini sürdüren Alper Erözer, kısa sürede birçok şarkı çıkararak dikkatleri üzerine çekti. Enerji adındaki hareketli şarkısıyla tanınmaya başlanan Alper Erözer, ‘’I Think You Love Me Now’’  ile müzik piyasasına giriş yaptı. Ve söz -müziği Alper Erözer'e ait olan bu şarkı sayesinde ünlü aranjörve besteci  Suat Aydoğan Erözer'i keşfetti. Suat Aydoğan ile tanışan Alper Erözer yeni şarkılarını geçtiğimiz ay bir albümde toplayarak sevenleriiyle buluşturdu.
Alper Erözerin ‘’Hey World World’’ adındaki albümünde toplamda dokuz şarkı bulunuyor. 

Alper Erözer'in şarkıları 6 İngilizce, 2 Türkçe ve 1 Türkçe Club Mix şeklinde albümde yer almakta. Bu arada çocuk şarkıcı Erözer pek çok şarkısının sözünü tek başına kaleme aldı. İyi derecede İngilizce bilen Alper Erözer, babası  Cenk Erözer'den yardım almayı da ihmal etmedi.
Cenk Erözer, oğlunun Hey World World adıyla çıkan  albümünde yer alan 6 İngilizce şarkının önemli bir bölümün sözlerini oğluyla beraber yazdı. Öte yandan Alper Erözer televizyon ekranlarında boy göstermeye başladı. Çeşitli programlara katılan Alper Erözer, konserler de vermeye devam ediyor. Genç şarkıcı çeşitli alışveriş merkezlerinde (AVM) hayranlarıyla buluşuyor. Ancak buluşmalarda dikkat çeken detay ise Alper Erözer fanlarının birçoğunun kendisinden bayağı büyük olan genç kızlardan oluşması...

İLGİLİ HABERLER

Aleyna Tilki'ye Rakip Olarak Görülüyor!

Aiper Erözer
Aleyna ve Alper
Tıpkı Aleyna Tilki gibi çok genç yaşlarda sahne hayatı ile tanışan Alper Erözer, henüz yeni 18 yaşına giren Tilki'ye rakip olarak lanse ediliyor. Aleyna Tilki ve Alper Erözer'i  birbirine rakip olarak göstermek ne kadar doğru bilinmez ama ikisinin müzik dünyasına girişi çok benzerlik göstermekte. 14 yaşındayken Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılarak dikkatleri üzerine çeken ve 2016 yılında Emrah Karaduman ile ilk single çalışmasını yayınlayan Aleyna Tilki gibi Alper Erözer de 14 Yaşında ünlü müzisyen Suat Aydoğan ile tanıştı ve bir albümle müzik dünyasına giriş yaptı. İkisi de çocuk yaşta ünlü oldu ve ikisini de piyasanın tanınan iki müzisyeni milyonlarla buluşturdu. İki genç şarkıcıyı rakip olarak görenler bir kenarda dursun belki Alper Erözer ve Aleyna Tilki'nin düeti bile yakında müzikseverlerle buluşabilir... 




Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0