Tuğçe Kandemir Kimdir? Bu Benim Öyküm'ü Söyleyen Tuğçe Kandemir Nereli ve Kaç Yaşında?

Seslendirdiği şarkıyla Türkiye'nin adeta gündemine oturan müzisyen Tuğçe Kandemir, ilgiyle takip edilmeye devam ediliyor. Herkes şu aralar "Tuğçe Kandemir kimdir?" Sorusunu sıklıkla sormaya başladı. Biz de bu haberimizde Tuğçe Kandemir'in hayatı hakkında bilgileri derledik. Peki Tuğçe Kandemir Kaç yaşında ve nereli?
Tuğce
Tuğçe Kandemir
Son birkaç aydır Türkiye'nin diline pelesenk olan "Bu Benim Öyküm" şarkısı YouTube'da milyonlarca kez dinlendi ve hala da ilgi görmeye devam ediyor. Aymı zamanda şarkıyı seslendiren Eli Türkoğlu ve Tuğçe Kandemir ikilisi de şarkı kadar dikkat çekmeyi başardı. Ancak sesiyle beğeni toplayan Tuğçe Kandemir daha çok ön plana çıktı. Herkes sosyal medyada şu aralar onu konuşuyor. Tabiri caizse pek çok müziksever deli gibi "Tuğçe Kandemir biyografisi" "Tuğçe Kandemir hayatı" şeklinde internette arama gerçekleştirmeye başladı. Ancak henüz yeni popüler hale gelen şarkıcı Kandemir hakkında sınırlı bilgi bulunduğu için insanların Tuğçe Kandemir hakkındaki araştırmaları sonuçsuz kalıyor. Biz de herkesin merak ettiği "Tuğçe Kandemir kimdir?" Ve 
"Tuğçe Kandemir kaç yaşında?" Gibi soruların yanıtlarını sizler için araştırdık. İşte Bu Benim Öyküm şarkısıyla beğeni toplayan Tuğçe Kandemir'in nereli olduğu ve merak edilen Tuğçe Kandemir'in hayatı hakkında bütün detaylar...

TUĞÇE KANDEMİR KİMDİR? İŞTE TUĞÇE KANDEMİR HAYATI


Tuğçe Kandemir'in okuduğu bölüm ile başlayalım! Tuğçe Kandemir, Mersin Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde son sınıf öğrencisi olarak öğrenimini sürdürmektedir. Peki Tuğçe Kandemir kaç yaşında? 1996 yılında dünyaya gelen Tuğçe Kandemir'in yaşı bugün itibariyle 22'dir. Yine kesin olmasa da müzisyen Tuğçe Kandemir'in Mersinli olduğu ifade edilmekte. Şu aralar bir okulda stajyer öğretmenlik yapan başarılı şarkıcı, seslendirdiği bütün şarkıların sözlerini kendi kaleme aldı. Hatta Kandemir, Oğuzhan Uğur’un doğum gününe hitaben seslendirdiği İyi ki Doğdun Angaralı şarkısıyla da dikkat çekmeyi başardı. Tuğçe Kandemir'in şarkıları arasında Açıldı Kapılar, Elveda, Sonbahar gibi çalışmalar bulunuyor. 
Eli türkoğlu
Bu benim öyküm
Eli Türkoğlu ve Tuğçe Kandemir'in Benim Öyküm şarkısı an itibariyle YouTube'da Netd Müzik kanalında 60 milyona yakın bir izlemeye ulaştı. Öte yandan genç şarkıcı sosyal medyada da oldukça aktif. Özellikle Tuğçe Kandemir İnstagram'ı yoğun olarak kullanmakta. Kandemir, İnstagram üzerinde 100 bine yakın takipçiye sahip.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0