Tuğba Yurt "Yine Sev Yine" Şarkısıyla Müzikseverlerle Buluşuyor!

Son yılların başarılı pop  şarkıcılarından biri olan Tuğba Yurt, yeni şarkısını sevenleriyle buluşturuyor. Öte yandan Tuğba Yurt'un yeni albümü de bu yıl müzikseverlerin beğenisine sunulacak. Ancak albüm öncesi Tuğba Yurt Yine Sev Yine şarkısıyla yaza merhaba diyor. 
Tuğba
Tuğba Yurt

Son yılların başarılı pop  şarkıcılarından biri olan Tuğba Yurt, yeni şarkısını sevenleriyle buluşturuyor. Öte yandan Tuğba Yurt'un yeni albümü de bu yıl müzikseverlerin beğenisine sunulacak. Ancak albüm öncesi Tuğba Yurt Yine Sev Yine şarkısıyla yaza merhaba diyor. "Güç Bende" "Oh Oh" "İnceden İnceden" gibi hit olmuş çalışmalarıyla dinleyici karşısına çıkan 30 yaşındaki Belçika doğumlu Tuğba Yurt, 2018 yılının ilk şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunuyor. "Yine Sev Yine" adındaki single çalışması tüm dijital müzik platformlarında yerini alacak. Ayrıca güzel şarkıcı Tuğba Yurt, Yine Sev Yine adlı şarkısının klibini de geçtiğimiz hafta çekti. İlk kez stüdyoda klip çeken Yurt, ünlü isimlerle çalıştı.

Tuğba Yurt'un Yine Sev Yine şarkısının klibi için son  olarak Bengü'nün de klip yönetmenliğini üstlenen Gülşen Aybaba ile çalışıldı. Sözü Melda Gürbey'e müziği ise Serkan Balkan'a ait olan şarkının düzenlemesini Erdem Kınay gerçekleştirdi. DMC etiketiyle dijital müzik platformlarında yerini alacak olan Tuğba Yurt'un Yine Sev Yine şarkısından sonra yeni albüm de gelecek. Yeni albüm için hazırlıklarını sürdürdüğünü dile getiren Tuğba Yurt, yıl sonuna kadar albümün hazır olmasını beklediğini belirtti. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Tuğba Yurt, yeni şarkısı ve yakında çıkacak olan yeni albümü için şunları söyledi:
"Emre Kınay ile ikinci kez bir araya geldik. Klip yönetmenliğimi yapan Gülşen Aybaba ile de ilk kez çalışma fırsatı buldum."  Bugüne kadar hep stüdyo dışında kliplerimi çektim ancak bu kez bir farklılık yaparak stüdyoda klip çektik.

Çok titiz çalıştığını dile getiren Tuğba Yurt sözlerini şöyle sonlandırdı:
"Yeni albüm için çok güzel şarkılar aldım ve almaya da devam ediyorum. Daha akustik, daha duygu yoğunluğunun fazla olduğu slow şarkılar dinleyiciyi bekliyor. Albüm çalışmaları çok uzun sürdüğünden dolayı albümün çıkışı sene sonunu bulur diye düşünüyorum.  Ben, insanların CD'yi arabalarına takıp doya doya dinleyebilecekleri bir albüm yapmayı istiyorum. O yüzden de çok titiz çalışıyorum."






Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0