Sandık Filmi Ürpertici Konusuyla Bu Hafta İzleyiciyle Buluşuyor!

Türk korku filmi Sandık, bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. Çekimlerinin tamamı  Bursa'da gerçekleştirilen korku türündeki Sandık filmi, içinde birçok ilki de barındırıyor. Peki Sandık tam olarak ne zaman sinemalarda olacak? İşte Sandık filminin oyuncuları, konusu ve Sandık filminin fragmanı...
Mücahit Pehlivan
Sandık filmi
Türkiye korku sineması son yıllarda iyi bir başarı elde etmiş durumda. Her geçen yıl yükselişini sürdüren korku sineması, bir yandan da tek konuya takıldığı gözlenmekte. Son 10 yılda vizyona giren Türkiye korku filmlerinin yüzde 95'i "cin" temasını işlediği göze çarpıyor. İlk başlarda korkuseverlerin ilgisini gören cin filmleri artık izleyicide bıkkınlık yarattığı dile getiriliyor. Ancak bu hafta vizyona girecek olan Sandık filmi özgün konusunun yanı sıra cinlere yer vermemesinden dolayı dikkatleri üzerine çekiyor. Öte yandan Sandık filmi birçok ilki de içinde barındırarak Türkiye korku sinemasında farklı bir yere sahip olmayı başarıyor. Peki korku filmi Sandık hangi yönleriyle öne çıkıyor? Sandık filminin oyuncuları, Sandık'ın ürpertici konusu ve tüm detayları haberimizin devamında.

Sandık Gerilla Mantığında Çekilen Bir Korku Filmi!


Bursa'da bir köyde, nereden geldiği ve kim tarafından yönetildiği bilinmeyen bir uçaktan atılan sandıkların sonucunda halkın hastalık kapmasıyla başlayan filmin  gerilim dolu öyküsü ürpertici oluşuyla dikkat çekiyor. Sandık filminin oyuncu kadrosunda  Celal Bıyıklı, Adnan Tunalı, Çağlar Ozan Aksu ve Sinem Yılmaz gibi isimler bulunuyor. Tamamen Bursa kaynaklarıyla gerilla mantığında çekilen ve bilim-kurgu öğelerini barındıran filmin yönetmen koltuğunda H Mücahit Pehlivan oturuyor. Bu arada filmin görüntü yönetmenliğini ise Mehmet Yiğit  üstlendi. Yepyeni bir korku deneyimi vaadi ile bu hafta gösterime girecek olan "Sandık" filminin çekimleri Bursa, Keles ve çevresi ile Kemaliye, Gelemiç Köyü, Kocayayla, Orhaneli ve Mustafakemalpaşa Suuçtu Şelalesi, Ayvaini mağarası gibi doğal plato vasfı taşıyan bölgelerde gerçekleştirildi.
Sandık
SANDIK FİLMİNİN KONUSU

Vizyon tarihi 20 Nisan olarak belirlenen korku türündeki  Sandık filminin konusu kısaca şöyle:
Bursa'nın Turan köyünde bir sabah ilginç durumlar yaşanmaya başlar. Her şey o sabah köyün üstünden geçen ve kimin yönettiği belirlenemeyen helikopterlerin, aşağıya bıraktığı sandıklarla başlamıştır. Bu esrarengiz sandıkların içerisinden garip sülükler çıkmakta ve genetiğiyle oynanmış bu sülükler köy halkını feci bir felakete sürüklemektedir. Bölgedeki halkın bir kısmı sülüklerden tuhaf bir hastalık kapar ve diğer sağlıklı olan kesim hastalıktan korunmak için mücadele etmeye başlar. Bu esnada köye gelmek durumunda kalan altı kişilik bir arkadaş grubu ise henüz hiçbir şeyi anlayamadan kendilerini büyük bir kaosun tam ortasında bulur.






Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0