İvana Sert İki Farklı Filmle Aynı Anda Beyazperdede

İvana Sert, bu hafta tam iki sinema filmiyle beyazperdede seyirciyle buluşuyor. Genel itibariyle modacı kimliğiyle tanınan İvana Sert, Antep Fıstığı ve Karımı Gördünüz Mü filmlerinin başrollerinde yer alıyor. İvana Sert'in rol aldığı iki film de komedi türünde.
İvana Sert
İvana Sert, bu hafta tam iki sinema filmiyle beyazperdede seyirciyle buluşuyor. Genel itibariyle modacı kimliğiyle tanınan İvana Sert, Antep Fıstığı ve Karımı Gördünüz Mü filmlerinin başrollerinde yer alıyor. İvana Sert'in rol aldığı iki film de komedi türünde. Bu hafta vizyona 10'a yakın film giriyor. Genel itibariyle komedi filmlerinin fazla oluşu dikkat çekiyor. Aynı zamanda bu hafta gösterime girecek 10'a yakın filmin ikisinde İvana Sert yer alıyor. Modacı ve sunuculuk yaparak dikkat çeken Sert, oyunculuk yeteneğini de zaman zaman gözler önüne seriyor. İvana Sert'in başrolünü paylaştığı iki komedi filmi de oldukça iddialı. Antep Fıstığı ve Karımı Gördünüz Mü? filmleri gerek oyuncuları gerekse konularıyla da öne çıkıyor.

İvana Sert'in Peker Açıkalın'ın karısını canlandırdığı; Arda KuralNuri Alço, Tecavüzcü Coşkun ve İrfan Aslanhan gibi isimlerin rol aldığı Karımı Gördünüz Mü? konusuyla öne çıkıyor. Filmde, tatile çıkan bir çiftin macerası beyazperdeye aktarılıyor. Karısını tatilde kaybeden talihsiz bir adamın başına gelen komik ve bir o kadar da ilginç olaylar seyirciyi kahkahaya boğacak. Öte yandan İvana Sert'in rol aldığı bir diğer film olan Antep Fıstığı'nda da yine kahkahalar havada uçuşacak. Yönetmenliğini Oğuz Yalçın'ın üstlendiği, başrollerinde İvana Sert'in yanı sıra Orhan Uslu ve İlker Kurt gibi oyuncuların yer aldığı film komedi türünde sinemaseverlerle buluşacak. Çekimleri Antep'te gerçekleşen filmin konusu kısaca şöyle:
Almanya'da yaşayan Simge dedesinin mirasını alabilmek için dedesinin öne sürdüğü şartı kabul etmek zorundadır.  Dedesinin şartı ise Simge'nin Almanya'dan gelipbir Gaziantepli ile evlenmesidir.   Gaziantep'e gelen Simge'nin başına olmadık şeyler gelir...

 Ivana sert
Ivana Sert 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0