Emre Aydın ve Yaprak Çamlıca'dan Düet! "Ölüm Kalım Meselesi"

Emre Aydın'dan yepyeni bir  şarkı geldi. Son zamanların dikkat çeken başarılı seslerinden Yaprak Çamlıca ile düet yapan Aydın, şarkının klip teaserini dün sevenleriyle paylaştı. Öte yandan Yaprak Çamlıca ve Emre Aydın'ın seslendirdiği şarkının ismi ise "Ölüm Kalım Meselesi."
 Emre Aydın
ölüm kalım meselesi
Emre Aydın'dan yepyeni bir  şarkı geldi. Son zamanların dikkat çeken başarılı seslerinden Yaprak Çamlıca ile düet yapan Aydın, şarkının klip teaserini dün sevenleriyle paylaştı. Öte yandan Yaprak Çamlıca ve Emre Aydın'ın seslendirdiği şarkının ismi ise "Ölüm Kalım Meselesi." Emre Aydın birkaç ay aradan sonra   duygusal bir şarkıyla yine sevenlerinin karşısında. Bugün müzikseverlerle buluşan Ölüm Kalım Meselesi adındaki şarkıda Emre Aydın'a Yaprak Çamlıca eşlik ediyor.

Son zamanlarda seslendirdiği şarkılarla dikkatleri üzerine çeken Yaprak Çamlıca, "Bir Yerlerde" "Yüce İnsan" gibi ses getiren şarkılarını dinleyiciyle buluşturmuştu. Güzel şarkıcı şimdide Emre Aydın ile beraber seslendirdiği Ölüm Kalım Meselesi adlı çalışmayla sevenlerinin karşısına çıkıyor. Bu arada şarkının klibi de sosyal medyada beğeni topladı. Emre Aydın ve Yaprak Çamlıca'nın "Ölüm Kalım Meselesi" DMC etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı. Aynı zamanda Ölüm Kalım  Meselesi şarkısının klibi de Netd Müzik YouTube kanalında dinleyiciyle buluştu. Bakalım Emre Aydın ve Yaprak Çamlıca düeti müzikseverler tarafından nasıl karşılanacak?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0