Aleyna Tilki'nin Yasakları Kalktı! Aleyna Artık 18 Yaşında!

Geçtiğimiz gün 18 yaşına giren şarkıcı  Aleyna Tilki, artık rahatlıkla  her mekanda şarkı Söyleyebilecek. Ayrıca dünya starı olmak isteyen Aleyna Tilki artık 18 yaşında olduğu için önünde herhangi bir engel de kalmadı.  Peki Aleyna Tilki'nin 18 yaşına girmesi şarkıcının hayatında neleri değiştirecek?

Aleyna Tilki  Kimdir ve Kaç Yaşında?  Aleyna Tilki'nin   Hayatı

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de seslendirdiği  Gesi Bağları ve  Wrecking Ball şarkılarının yanı sıra şu  sıralar "Cevapsız Çınlama" şarkısıyla gündeme gelen Aleyna Tilki, 2000 doğumludur. 16 yaşında olan genç şarkıcı hali hazırda lise son sınıf  öğrencisi olduğu öğrenildi.  Ayrıca  Aleyna Tilki aslen Konyalı olup, çocuk yaştan bu yana müzikle uğraşmakta. Öte yandan  Aleyna Tilki'nin  boy ve kilosu da yine pek çok kişi tarafından merak edilmekte. Edinilen bilgiye  göre Aleyna Tilki'nin boyu 1.75 ve  Aleyna Tilki'nin kilosu da 58 Kg'dir. Aleyna Tilki Yetenek SizsinizTürkiye'ye katıldığında 14 yaşında idi ve aradan yaklaşık 2.5 yıl geçmesine rağmen hala yarışmadaki performansıyla  pek çok  kişinin  hafızasında kendine yer bulmuş durumda. Aleyna Tilki, lise eğitiminden sonra eğitimine konservatuvarda devam etmek istediğini ifade ediyor.
Şu an itibariyle Emrah Karaduman'la yaptıkları "Cevapsız Çınlama" single çalışmasıyla YouTube'da 50 milyonu geçen bir izleme başarısı elde eden Aleyna Tilki'nin şarkısı diğer dijital müzik platformlarında ve radyolarda en çok dinlenilen şarkı olmuş durumda. İddialara göre Tilki şarkı satışından elde ettiği geliri  müzik eğitimi için kullanacak. Cevapsız Çınlamaklibindeki dansıyla dikkat çeken Aleyna Tilki'nin yeni şarkı için çalışmalara başladığı da öğrenildi. Ayrıca Aleyna Tilki, Türkiye'de 1990'dan beri ilk kez klip çekip ve aynı zamanda  konserlere katılan 18 yaş altı müzisyen ünvanına sahip oldu. Öte yandan her geçen gün  büyük kitlelere ulaşan Tilki, sosyal medyada takipçilerini de artırmakta. Aleyna Tilkiİnstagram'da 260 bini aşan takipćisiyle birçok ünlüyü geçti. Ayrıca Aleyna Tilki Facebook'ta da yoğun ilgi görüyor. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0