Spotify'ı Bedava Kullananlara Kötü Haber! Spotify Hileleri Tespit Etti

Spotify, bir açıktan faydalanarak ücretsiz bir şekilde sınırsız ve reklamsız şarkı dinleyen binlerce kişiye bir mail attı. Değiştirilmiş Spotify Android uygulamasında bedava şarkı dinleyen kullanıcılar artık bu açığı kullanamayacak. Peki binlerce kişi nasıl bedava Spotify üzerinden şarkı dinliyordu? İşte çarpıcı detaylar.
Spotify
Dünyaca ünlü çevrimiçi müzik uygulaması Spotify, hile ile bedava müzik dinleyenlere dur dedi! Yaklaşık 500 milyon kullanıcısı bulunan çevrimiçi müzik dinleme platformu gerek dünyada gerek Türkiye'de her geçen gün üyelerini arttırmayı başarıyor. Her türden çok geniş bir müzik kütüphanesine sahip olan Spotify, diğer dijital müzik platformlarına kıyasla daha çok tercih edilmekte. Aynı zamanda müzisyenlerin de tercih ettiği platform olmuş durumda. Yaklaşık 15 TL'lik  bir ücretle kullanılan Spotify, aile paketleriyle de dikkat çekiyor. Aylık abonelik sistemine dayalı olarak çalışan uygulama, kimilerince yasa dışı yollarla da  kullanılmakta. Resmi bir bilgi paylaşılmasa da Spotify'ı hileli olarak kullananların sayısının milyonlara yaklaştı ifade edilmekte. Ayrıca birkaç yıldır bedava  Spotify kullanımı gün geçtikçe arttığı dile getirilmekte. Ve ücretsiz Spotify kullananlara dur diyen şirket dün itibariyle yeni bir güncelleme yayınladı. Bundan böyle hileli Spotify apk'sını kullananlar resmi uygulamayı indirmediği sürece hesaplarını kullanamayacak.

Peki Nasıl Bedava Spotify Kullanılıyordu?


Spotify'ı hileli olarak kullananlar düzenlenmiş apk dosyası yüklüyor. Yani lisans ve satın alma kısımlarının kaldırıldığı korsan Spotify uygulaması, abonelik satın alınmış gibi görünmekte. Bu sayede "bedava Spotify kullananlar" şarkı atlama, şarkı ilerletme ve müzikleri indirme gibi tüm ücretli işlemleri bedava kullanıyor. Peki bedava Spotify apk dosyası nereden elde ediliyor? Genel itibariyle hileli Spotify uygulaması yasa dışı sitelerden alınmaktadır. Bu tür sitelerden indirilen uygulamalar kullanıcının cihazına da zarar verebiliyor. Ancak Spotify yaptığı son değişiklikle bunun önüne de geçmiş oldu. Bu arada Spotify'ı bedava kullananlara geçtiğimiz gün bir e-mail  yollandı:

Spotify, Hileye Başvuran Kullanıcıların Hesaplarını Kapatabilir!

Müzik dinleme
Müzik
Spotify tarafından söz konusu hileli uygulamayı kullanan kullanıcılara gönderilen mailde,  bir daha bu tür yazılımların kullanılması durumunda hesapların askıya alınabileceği veya tamamen kapatılabileceği belirtildi. Yıllardır bedava Spotify kullanan kişilere gönderilen mail şu şekilde:

"Kullanmakta olduğun uygulamada anormal bir etkinlik tespit ettik, bu yüzden onu devre dışı bıraktık. Endişelenme, Spotify hesabın güvende.
Spotify hesabına erişmek için yetkisiz veya değiştirilmiş Spotify uygulaması sürümünü kolaylıkla kaldırdıktan sonra Spotify uygulamasını resmi Google Play Store mağazasından indirip kurman yeterli. Daha fazla yardıma ihtiyacın olursa, Spotify'ı yeniden yüklemehakkındaki destek makalemize göz at.
Şartlarımızı ihlal eden yetkisiz uygulamaların tekrar kullanıldığını tespit edersek, hesabını askıya almak veya sonlandırmak gibi haklarımızı saklı tutarız.
Spotify kullanıcısı olduğun teşekkürler."




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0