Kaybedenler Kulübü Yolda Oyuncuları ve Konusuyla Dikkat Çekiyor!

Kaybedenler Kulübü Yolda bu hafta sinemalarda! Nejat İşler ve Yiğit Özşener'in başrollerini paylaştığı film, birçok sinemasever tarafından merakla bekleniyordu. Öte taraftan Kaybedenler Kulübü Yolda'nın konusu da dikkat çekiyor. Peki Kaybedenler Kulübü Yolda'nın oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar...
Kaybedenler Kulübü Yolda
İlk olarak 2011 yılında vizyona giren Kaybedenler Kulübü, 25 hafta boyunca gösterimde kalmıştı. Yaklaşık 500 bin sinemasever tarafından beyazperdede izlenmişti. Mete Avunduk ve Kaan Çaydanlı'nın 1990'lı yıllarda Kent FM'de yaptıkları yayınları konu edinen Kaybedenler Kulübü, hala da sosyal medyada çok konuşulmakta. Dikkat çeken sahnelerle büyük beğeni toplayan filmin devam filmi yaklaşık 7 yıl aradan sonra geliyor.  Geçtiğimiz yılın son çeyreğinde duyurulan devam filminin çekimleri Ekim 2017'de başlamıştı.  "Kaybedenler Kulübü Yolda"adıyla bu hafta vizyona girecek olan film, beyazperdede  izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. 

Öte yandan oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken Kaybedenler Kulübü Yolda filminin fragmanı da geçen ay yayınlanmıştı. YouTube üzerinde yayınlanan Kaybedenler Kulübü Yolda fragmanı şu anda 1 milyon izlemeyi aştı. Yine filmin fragmanında yer alan sevişme sahneleri de çok konuşuldu. Peki Kaybedenler Kulübü Yolda'nın konusu nedir? İşte Kaybedenler Kulübü Yolda'nın oyuncuları ve diğer tüm detayları!

KAYBEDENLER KULÜBÜ YOLDA'NIN BİR KISMI  İNTERNETE DÜŞTÜ!


İlk filmde olduğu gibi Kaybedenler Kulübü Yolda filminin başrollerini yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener ikilisi paylaşıyor. Başarılı iki oyuncuya güzel oyuncu  Hande Doğandemir, Rıza Kocaoğlu, Sarp Akkaya, Merve Çağıran, Zeynep Özyağcılar ve Şafak Başkaya filmde eşlik ediyor. TMC'nin yapımcılığında çekimleri gerçekleşen Kaybedenler Kulübü Yolda'nın yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Öztekin, 2011 yılında gösterime giren ve yönetmen koltuğunda Tolga Örnek'in oturduğu filmin senaryosunu kaleme almıştı. 

Mete Avunduk ve Kaan Çaydanlı'nın  hayatından esinlenerek beyazperdeye aktarılan Kaybedenler Kulübü Yolda, dram ve komedi türünde sinemaseverlerle buluşacak. Vizyon tarihi 16 Mart olarak belirlenen film bu Cuma vizyona girecek. Bu arada Kaybedenler Kulübü Yolda'nın konusu da pek çok kişi tarafından merak edilmekte.

Kaybedenler Kulübü Yolda Konusu

Kaybedenler Kulübü 
Online dizi ve film servisi Puhutv, TMC ile Kaybedenler Kulübü Yolda için  bir anlaşma yaptı. Buna göre; Kaybedenler Kulübü Yolda vizyona girmeden  önce ilk 3 dakikasıyla sadece Puhutv'de yayınlanacak. Şu anda Kaybedenler Kulübü Yolda'yı Puhutv'de izlemek mümkün. Uzun zamandır merakla beklenen Kaybedenler Kulübü Yolda'nın konusu ise kısaca şöyle:

Kaan ve Mete Olimpos’ta, kalabalık bir Kadıköy grubuyla yaptıkları eğlenceli tatilin sonunda, motorlarıyla İstanbul’a doğru yola çıkarlar. İstanbul’a doğru ilerlerken, hayat onlara ve bize yolun, yolculuğun ve ilişkilerin hiçbir zaman planlandığı gibi ilerlemediğini, bir kez daha ve oldukça sert bir biçimde gösterecektir…





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0