Bengü "Geçmiş Olsun" Şarkısına Klip Çekti! İşte Bengü'nün Yeni Şarkısı

Güzel popçu  Bengü, Altın Çağ albümünde yer alan Geçmiş Olsun adlı şarkısına klip çekti. Bengü'nün Geçmiş Olsun şarkısının klibi önümüzdeki günlerde müzikseverlerle buluşacak. DMC etiketiyle yayınlanan şarkı hareketli ritmiyle de dikkat çekiyor.
Bengü fotoğrafları
Bengü
Güzel popçu  Bengü, Altın Çağ albümünde yer alan Geçmiş Olsun adlı şarkısına klip çekti. Bengü'nün Geçmiş Olsun şarkısının klibi önümüzdeki günlerde müzikseverlerle buluşacak. DMC etiketiyle yayınlanan şarkı hareketli ritmiyle de dikkat çekiyor. Uzun bir süre sonra geçtiğimiz sene Altın Çağ albümünü müzikseverlerle buluşturan güzel şarkıcı Bengü, yeni albümünde yer alan çalışmalarına bir bir klip çekmeye devam ediyor. Bengü Geçmiş Olsun adlı şarkısına geçtiğimiz hafta klip çekti. Peki Bengü'nün yeni şarkısı ne zaman yayınlanacak?  Bengü'nün Geçmiş Olsun klibinin detayları haberimizin devamında.

DMC etiketiyle 2017'de yayınlanan "Altın Çağ" albümünde yer alan "Geçmiş Olsun" şarkısına klip çeken Bengü, klibi 15 Marttan önce müzikseverlerle buluşturacağını açıkladı. Hareketli ritmiyle dikkat çeken Geçmiş Olsun şarkısı şu anda tüm dijital müzik platformlarda dinlenebilir durumda. Önümüzdeki günlerde de şarkının klibi YouTube ve TV kanallarında yayınlanacak. Bu arada Bengü bu hafta toplam iki şarkıya klip çekti. Albümüne adını veren Altın Çağ çalışmasına da klip çeken şarkıcı, çekimleri sahne aldığı bir mekanda gerçekleştirdi. Bu arada Volga Tamöz tarafından düzenlenen şarkının söz ve müziği Özlem Melda Gürbey'e ait.

Yeni gelişmeleri Facebook ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0