Barış Özcan Rap Yaptı! İşte Barış Özcan ve Şanışer - Korkudan

YouTube'un sevilen ismi Barış Özcan ve ünlü rapçi Sarp Palaur yani bilinen ismiyle Şanışer, bir araya geldi. Barış Özcan ve Şanışer dikkat çeken ve yoğun ilgi gören bir rap şarkısına imza attı. Yaklaşık altı ay önce YouTube'da başlayan diss savaşlarına ikili de yeni bir diss ile dahil oldu.
Şanıser
Şanışer
Başarılı YouTuber Orkun Işıtmak'ın başlattığı diss hareketi çok kısa sürede ilgi gördü. Orkun Işıtmak, bilinen ve büyük bir takipçi kitlesine sahip olan birçok YouTuber'a belli eleştiriler yöneltmişti. Bu durum beğeni topladığı kadar sert tepkilere de neden oldu. Tabi olay  Orkun Işıtmak'ın diss viedeosuyla kalmadı.  Daha sonra tanınan pek çok YouTube içerik üreticisi de bir bir diss yayınlamaya başladı. Diss, genel itibariyle rap yapan müzisyenlerin birbiriyle atışmasına verilen isim olsa da  YouTube Türkiye'de olan durum diss'e ayrı bir boyut kazandırdı.  Nihayet 2017'nin sonlarına doğru YouTube'daki diss videoları durmuştu. Ancak Barış Özcan geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir video ile diss savaşlarının daha bitmediğinin sinyallerini verdi. 

Barış Özcan, Orkun Işıtmak'ın kendisine attığı diss için 6 ay önce Orkun Işıtmak'a seslenerek şunları demişti: "Eğer diss'in ne olduğunu öğrenirsem sana cevap vereceğim."  
Ve Barış Özcan diss videosuna cevap vermek için hazır! Ünlü rap müzik sanatçısı Şanışer ile beraber bir şarkı hazırlayan Özcan, aslında daha önce YouTube'da gördüğümüz diss videolarına da bir göndermede bulunuyor. İşte Barış Özcan ve Şanışerin seslendirdiği şarkının diğer detayları...

BARIŞ ÖZCAN İLK KEZ  RAP YAPTI!


1 milyondan fazla aboneye sahip olan YouTube içerik üreticisi Barış Özcan, çarşamba günü bir video yükledi. Videoda  6 ay önce yaşanan diss savaşlarına değinen Özcan, videosunun genelinde Sarp Palaur'dan yani Şanışer'den söz etti. Rap müzik sanatçısı Şanışer'i takipçilerine tanıtan Barış Özcan bazı Şanışer şarkılarını da çaldı. Öte yandan bir zamanlar  Rafet El Roman ile çalışan ve yaptığı her rap şarkıyla büyük beğeni toplayan Şanışer, Barış Özcan ile uzaktan çalışmalarını gerçekleştirdi. Antalya'da bulunan Sarp Palaur, Barış Özcan'la hem şarkı sözlerini hem de klibin detaylarını birlikte ele aldı. Ayrıca Barış Özcan, Şanışer'den hızlı rap söyleme tekniklerini de öğrendi.
Korkudan
Ve ikilinin yaptığı klip 25 Mart 2018 yani bugün yayına girdi. Çok kısa sürede YouTube Trend videolarına giren Barış Özcan & Şanışer şarkısı aynı zamanda izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. 
Özcan'ın YouTube kanalında yayınlanan şarkı öncesi Şanışer de İnstagram hesabında bir açıklama yapmıştı. Şanışer'in Barış Özcan için söyledikleri de dikkat çekiyor. Şanışer'in YouTuber Barış Özcan için söyledikleri şöyle:  "YouTuberlar  farklı kişilerle diss videoları yapmıştı. Biz de Barış Özcan ile beraber çalıştık. Yani Türkiye'nin en kaliteli YouTuber'ı ile klip çekmiş olduk."







Gelişmeleri Facebook ve Twitter sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0