ANDROİD 8.0 OREO ALACAK TÜM CİHAZLAR! (GÜNCEL LİSTE)

Android 8.0 Oreo  alacak cihazlar belli oldu. Bizde Android 8.0 güncellemesi alacak telefonları marka marka sıraladık. Telefon üreticileri bu kez şaşırtacak. İşte Android Oreo alacak tüm telefonların markalara göre listesi.
Android oreo
Android oreo
Android 8 Oreo güncellemesi için uzun bir süre önce harekete geçen akıllı t oelefon üreticileri, yavaş yavaş güncellemeleri dağıtmaya başladı. Bütün firmalar ilk olarak ,son çıkan üst seviye telefonlarını Android 8.0 ile buluşturuyor. Öte yandan bazı cihazlara gelen Android Oreo güncellemesiyle önemli değişiklikler de göze çarpıyor. Peki hangi telefonlar Android 8.0 alacak? Sizler için Android 8.0 Oreo alacak cihazları marka marka listeledik. Aşağıda yer alan markaların başlıklarına tıklayarak Android 8 alacak telefonlar listesine ulaşabilirsiniz. Ayrıca güncelleme listeleri her yeni gelismeyle birlikte değişiyor. Gelişmeleri Facebook ve Twitter besaplarımızdan takip edebilirsiniz.


Android 8.0  Oreo Alacak Asus ZenFone Cihazları Listesi


Ünlü bilgisayar üreticisi Asus'un ZenFone modelli akıllı telefonlarından  hangilerinin  Android  8.0  Oreo'yu alacağı, pek çok Asus ZenFone  kullanıcısı tarafından merak edilmeye başlandı. Peki hangi Asus ZenFone telefonları Android 8.0 Oreo  alacak? İşte Android 8.0'ı alacak ve    almayacak Asus ZenFone telefonlarının listesi.

Huawei'nin Hangi Telefonları Android 8.0 Oreo Alacak? (Güncel Liste)


Bütün telefon üreticileri gibi Huawei de Android 8.0 Oreo güncellemesini yayınlamak için harekete geçti. Resmi bir açıklama gelmese de Android 8.0 alacak Huawei cihazlar nerdeyse belli. Peki hangi Huawei telefonlar Android 8 Oreo güncellemesi alacak

Tasarım denince akla gelen sayılı telefon üreticilerinden HTC, Android 8.0 Oreo için kolları sıvadı. Bununla birlikte  HTC kullanıcıları da Android 8.0'ı  alacak cihazları merakla beklemeye başladı. Peki hangi HTC telefonları Android 8.0 Oreo güncellemesi alacak? İşte Android 8.0 güncellemesi alması beklenen  HTC telefonları.

LG'nin Hangi Telefonları Android 8.0 ile Buluşacak? İşte Ayrıntılar


Android 8.0 Oreo güncellemesini kullanıcılarına dağıtmak için hazırlanan LG'nin  hangi cihazları Android 8.0 alacağı da belli olmaya başladı.  Şu aralar  V30 ile gündemde olan  LG, Android 8.0'ı alacak telefonlarının  duyurmadı fakat  LG'ye yakın kaynaklar  bilgileri sızdırdı.  İşte Android 8.0 alacak LG cihazları!

İşte Motorola & Lenovo'nun Android 8.0 Oreo Alacak Cihazları!


Geçen sene bazı cihazlara güncelleme vermeyerek tepki toplayan  Lenovo da, telefonlarına Android 8.0 Oreo sürümünü dağıtmaya hazırlanıyor. Şimdiden çalışmalarına başlayan Lenovo, güncellemeyi hızlı bir şekilde  kullanıcılarına sunmak için  kolları sıvadı. İlk olarak Moto ve K serisi ile P  serisi cihazlarına Android 8.0'ı sunacak olan  Lenovo, birçok telefonu esgeçebilir. 

Android 8.0 Alacak Samsung Cihazlar Belli Oldu! Samsung Şaşırtabilir


Samsung'ta Android Oreo için harekete geçti. Akıllı telefon pazarının büyük oyuncusu Samsung, pek çok kullanıcısını sevindirecek gibi. Samsung'a yakın kaynaklarca sızdırılan bilgilere göre Samsung'un Android  8.0 alacak cihazları belli oldu.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0