Çağatay Akman'ın Yeni Şarkısı "Yüreğim Davacı" İçin Farklı Bir Klip Çekildi!

Çağatay Akman, 2018'in ilk şarkısını çıkarttı. Bizim Hikaye dizisi için hazırlanan şarkının klibi de çekildi. Çağatay Akman'ın Yüreğim Davacı adını verdiği yeni şarkısı hareketli ritmi ve sözleriyle dikkat çekiyor. İşte Çağatay Akman'ın Yüreğim Davacı şarkısı...
Yüreğim davacı
Çağatay Akman
Son birkaç yıldır yaptığı şarkılarla adından söz ettiren genç şarkıcı Çağatay Akman, 2018'e de damgasını vuracak gibi görünüyor. Çağatay Akman, "Yüreğim Davacı" adını verdiği yepyeni single çalışmasını bugün müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Fox Tv'de yayınlanan "Bizim Hikaye" adlı dizi için hazırlanan yeni şarkı, dizide yayınlandıktan sonra tüm dijital müzik platformlarında olması bekleniyor. Hatırlanacağı üzere Çağatay Akman Bizim Hikaye dizisiyle aynı adı taşıyan bir şarkıyı geçtiğimiz sene yayınlamıştı. Hala da çok dinlenilen şarkının ardından dizi için Yüreğim Davacı şarkısı geldi. Öte yandan geçtiğimiz gün   "Yüreğim Davacı" şarkısının klip çekimleri tamamlandı. Çekimlerde bazı detaylar da gözden kaçmadı.

2645 Records yapımcılığında çıkan Çağatay Akman'ın Yüreğim Davacı şarkısının teaserı geçen gün YouTube'da paylaşıldı. Söz ve müziği genç şarkıcı Çağatay Akman'a ait olan şarkının klip çekimleri tamamlandı. Bu arada eski mahalle kültürünün yansıtıldığı klibin çekimleri Çağatay Akman'ın doğup büyüdüğü mahallede yapıldı. Ahmet Cantekin'in yönetmenliğinde çekilen klipte,  çocuklar mahallede top oynarken büyükler ise kahvehane önünde tavla oynadılar. Zeytinburnu'nda bir mahallede yapılan çekimlerde Kral Pop'un sorularını yanıtlayan Akman, yeni bir bomba geliyor diyerek şunları söyledi: "Her yeni şarkım sanki İlk şarkımmış gibi heyecanlanıyorum. Doğup büyüdüğüm semtte klibi çekiyorum. Hani buralarda bunu çekmek açıkçası benim için bir gurur. Tamamen Mahalle kültürünü yansıtan bir klip çektik."
Bakalım Çağatay Akman'ın yeni şarkısı Yüreğim Davacı müzik severler tarafından nasıl karşılanacak?


Yeni gelişmeleri FACEBOOK ve TWİTTER sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0