Beyaz Show'a Rakip Çıktı! Cüneyt Özdemir YouTube'da Talk Showa Başlıyor!

Mazlum Günhan / Webmgon

Ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir talk show sunmaya hazırlanıyor. Bir süredir YouTube platformunda yayın yapan Özdemir, şu anda Türkiye'de  en çok takip edilen haber kanalına sahip. Cüneyt Özdemir, önümüzdeki günlerde YouTube'da bir talk show sunacak.
5n1k
Cüneyt Özdemir
Google'ın YouTube'u herkesin yayın yapıp gelir elde etmesini sağlamasıyla birlikte, birçok içerik üreticisi ortaya çıktı. Bunun yanında çeşitli medya platformlarında yayınlarını yapan isimler de yavaş yavaş YouTube'a doğru yönünü çevirmeye başladı. Şu an dünyada olduğu gibi Türkiye'de de YouTube yayınları büyük kitleler tarafından takip edilmekte. Eğlence, müzik, haber ve show gibi birçok kategoride yapılan yayınlar elbette televizyonda yapılanlardan farklı... Özellikle ABD'de birçok tanınmış isim artık nerdeyse sadece YouTube'a içerik üretmeye başladı. Bu, Türkiye'de de önümüzdeki yıllarda olacak gibi görünüyor. H

atta CNN Turk'de  5N1K programını sunan gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube'da ciddi anlamda yayınlara başladı bile... Deneyimli gazeteci, haber programının yanı sıra YouTube üzerinde  yepyeni bir programa başlayacağını duyurdu. Peki Cüneyt Özdemir'in talk show programı nasıl olacak? Detaylar haberimizin devamında...

Cüneyt Özdemir: YouTube'da çok matrak bir  talk showa başlıyoruz


Cüneyt Özdemir, geçtiğimiz gün YouTube kanalı üzerinde yaptığı canlı yayında yeni bir programa başlayacağını ifade etti. Özdemir, Amerika Birleşik Devletleri'nde YouTube stüdyolarında hazırlayıp sunacağı talk show için iddialı konuştu.  Farklı alanlarda farklı isimleri konuk alacağını ifade eden Cüneyt Özdemir, farklı bir işe imza atacaklarını da sözlerine ekledi. Bu arada talk show hem İstanbul'da hem de New York'ta haftada bir olacak. Ayrıca yapım ekibinde yabancı  ve Türk isimler ortak çalışacağı öğrenildi. Cüneyt Özdemir, yeni programına  herkesin katkıda bulunup destek vermesini beklediğini de canlı yayında dile getirdi. 
Cüneyt özdemir talk show
Cüneyf Özdemir

"Türkiye'de haber yapmak kadar talk show yapmak da zor"


YouTube canlı yayınında yeni programı hakkında konuşan gazeteci Cüneyt Özdemir, Türkiye'deki medyanın durumuna  da değindi. "Türkiye'de haber yapmak kadar talk show yapmak da zor" diyen Özdemir, "Baksanıza sevgili Okan Bayülgen artık bar işletiyor. Bir Beyazıt Öztürk, bir de Mesut Yar kaldı...  Bizde bu alana kendi çapımızda girmeye çalışıyoruz" Cüneyt Özdemir'in önümüzdeki haftalarda başlayacak programının ismi ise henüz belli değil.

Gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK ve  TWİTTER sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0