LG'nin Android 8.0 Oreo Alacak Cihazları Belli Oldu!

Android 8.0 Oreo güncellemesini kullanıcılarına dağıtmak için hazırlanan LG'nin  hangi cihazları Android 8.0 alacağı da belli olmaya başladı.  Şu aralar  V30 ile gündemde olan  LG, Android 8.0'ı alacak telefonlarının  duyurmadı fakat  LG'ye yakın kaynaklar  bilgileri sızdırdı.  İşte Android 8.0 alacak LG cihazları!
Lg andrid
İg
Şu aralar V30 modelli telefonuyla gündemde olan LG de birçok firmagibi Android Oreo güncellemesini müşterilerine sunmak için hazırlıklarına başladı. Öte yandan çıkan haberlere göre LG V30 Android 7.0 ile satışa sunulacak. Buna göre LG, ilk olarak LG V30 modeline   güncelleme desteği sunacak. LG'nin daha sonrasında diğer telefonlarına son çıkan modelden başlayarak Android 8.0'ı dağıtması bekleniyor. Google'ın "Android Oreo" sürümünü yayınlamasıyla LG cephesinde de hareketlilik başladı. Özellikle LG G6'da önemli yazılım değişikliğine imza atması beklenen firmanın bu yöndeki çalışmaları hız kazanmış durumda. Bu önemli yazılım değişikliklerinin başında "sanal gerçeklik" geldiği iddia ediliyor. Öte taraftan LG Android Oreo güncellemesihakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmazken, pek çok LG kullanıcısı da "hangi LG telefonlar Android 8.0'ı alacak?"sorusunu sıkça dile getiriyor.  Ayrıca bu ve buna benzer soruların yanıtı yavaş yavaş netleşmeye başladı. İşte Android 8.0  Oreo alacak LG cihazlar!

İşte LG'nin  Android 8 Oreo Alacak Telefonları


LG, Android 8.0 için yaklaşık iki aydır çalışmalarına başladı. İlk olarak V30'a güncellemeyi sunacak LG, Android Oreo sürümünü  en son çıkan telefonlarından başlayarak dağıtacak. Bu telefonların başında LG G6 da geliyor. Bu arada geçtiğimiz ay Türkiye'de de satışa sunulan, orta segment telefonlar arasında en dikkat çeken cihazlar arasında yer alan LG Q6 da ilk Android Oreo ile buluşan telefonlar arasında.  Android güncellemeleri konusunda kullanıcılarıyla arayı iyi tutan firma 2018'de Android 8.0'ı yayınlamaya başlayacak. Ayrıca pek çok G4 kullanıcısının sorduğu " LG G4 Android 8,0 alacak mı?" sorusunun yanıtı da belli oldu. LG, G4 için yeni sürüm güncellemesi yayınlamayı düşünmüyor. Henüz LG Android 8.0 Oreo güncellemesi hakkında net bir açıklama yapmasa da Android 8 Oreo alacak telefonları nerdeyse belli denilebilir.
Android
LG
Buna göre, Android 8 0 alacak LG telefonlarının listesi şöyle:
LG G6
LG G5
LG V30
LG V20
LG V10
LG Nexus 5X  (İndirilebilir)
LG Q8
LG Q6
LG X Venture
LG Pad IV 8.0a
Öte yandan LG'den gelecek  her yeni açıklamayla birlikte, "LG'nin Android 8 0 alacak cihazları" haberimizi güncelleyeceğiz. Siz de haberimizi takip ederek son gelişmeleri öğrenebilirsiniz.






Gelişmeler için Webmgon'un FACEBOOK ve  TWİTTER  sayfalarını takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0