Herkes Arif V 216 Fragmanındaki Bu Sahneleri Konuşuyor!

Cem yılmaz
Arif v 216
Cem Yılmaz'ın Arif v 216 filminin fragmanı komik ve göndermeli sahneleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. 5 ocak 2018'de vizyona girecek olan Arif v 216'nın teaserları  da  yine göze çarpıyor... İşte Arif v 216 filminin tüm detayları...

Gora filminden tanıdığımız robot 216 ve esnaf Arif'in maceraları bu kez de dünyada devam ediyor. 2004 yılında vizyona giren ve kısa sürede yoğun ilgi ile karşılanan Gora, hala da konuşulmaya devam ediliyor. Aynı zamanda filmdeki ilginç karakterler de yine çok konuşulmuş,  çokça beğeni toplamıştı. Gora'da yer alıpta ilgi gören karakterlerden biri olan ve Arif'in yakın arkadaşı olan robot 216, şimdilerde ana bir karakter haline gelerek Arif v 216 filmiyle tekrar beyazperdede... Tabi Gora'nın unutulmaz karakteri Erşan Kuneri de filmde yer almazsa olmaz.
Arif v 216'nın Konusu & Oyuncuları

Gora'dan tanıdığımız ve Arif'in yakın arkadaşı olan 216 dünyaya gelmeye karar verir. Robot olmaktan sıkılan ve insan olmaya karar veren 216, soluğu yakın arkadaşı olan ssnaf Arif'in yanında alır. Robot 216'nın dünyaya gelip Arif'den yardım istemesiyle birlikte birtakım maceralar da başlamış olur. Robot 216 ve Arif artık dünyada çeşitli maceralar yaşarken, sinemaseverler de kahkahaya boğulacak gibi görünüyor... 5 ocak cuma günü vizyona girecek Arif v 216 komedi türünde sinemaseverlerle buluşacak. Arif v 216'nın oyuncu kadrosunda ise; Cem Yılmaz, Ozan Güven, Seda Bakan, Özkan Uğur, Gupse Özay, Farah Zeynep Abdullah, Ediz Hun, Mert Fırat, Zafer Algöz ve Mustafa Sandal gibi isimler yer alıyor.






Ayrıca Arif v 21'daki Tarkan ve Zeki Müren sahneleri de beğeni topladı. Bakalım Cem Yılmaz yeni filmiyle gişede nasıl bir başarı elde edecek?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0