Testere 8 Jigsaw Efsanesi İzleyiciyle Bulusuyor! İşte Jigsaw filminin detayları

Testere efsanesi " Saw: Legacy" ile devam ediyor. Türkçe adı "Testere: Jigsaw Efsanesi" olan film, bu hafta gösterime giriyor.  Uzun bir süredir pek çok sinemasever tarafından beklenen Saw 8 Jigsaw (Testere 8 Jigsaw Efsanesi) hakkında  detaylar haberimizin devamında.
Testere 8
Jigsaw
2000'li yılların başında sinemaseverlerle buluşan Testere (Saw) filmi, düşük bütçeli olmasına karşın büyük beğeni toplamayı başardı. Birçok korkusever tarafından ilgiyle takip edilen Testere, bugüne kadar 7 film olarak izleyiciyle buluştu. Ve uzun süredir merakla beklenen, Testere 8 (Saw 8) olarakta ifade edilen "Testere: Jigsaw Efsanesi" yarın sinemaseverlerle buluşuyor. "Jigsaw" olarak ekimde global gösterimi yapılan film hala yoğun ilgi görüyor.  Ayrıca Testere: JigSaw Efsanesi filmi Türkçe iki fragman da yayınlayarak korkuseverlerin dikkatini çekti. Başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere pek çok ülkede, Cadılar Bayramı nedeniyle Testere 8'e (Saw 8) ilgi büyük. Sinema eleştirmenleri bu ilginin diğer ülkelerde de fazla olacağını ifade ediyor. Testere filmlerinin bütınünde yer alan mesajlar, filmi diğer türdeş yapımlardan ayırmakta. Özellikle "adalet" kavramı yoğun olarak işlendiğini görebiliyoruz.

İşte Testere:  Jigsaw Efsanesi Filminin Oyuncuları ve Konusu


Jigsaw'da serinin ilk filminde yönetmen  olarak karşımıza çıkan Michael Spierig'ı görüyoruz. Ona, bu kez Peter Spierig de eşlik ediyor. Ayrıca Testere: Jigsaw Efsanesi'nin gerilim dolu senaryosunu da  Pete Goldfinger, Josh Stolberg ikilisi kaleme alıyor. Testere 8 olarak da ifade edilen Testere: Jigsaw Efsanesi'nin oyuncu kadrosunda: Laura Vandervoort, Tobin Bell, Callum Keith Rennie, Brittany Allen, Matt Passmore, Hannah Emily Anderson, Clé Bennett , Bonnie Siu, Tina Jung, Sonia Dhillon Tully, Mandela  Van Peebles, Michael Boisvert, Keeya King, Paul Braunstein, Misha Rasaiah, Josiah Black, Attila Sebesy, Ryan Manning ve Shaquan Lewis gibi isimler yer alıyor. Öte yandan ABD - Kanada ortak yapımı olan "Jigsaw"un yapımcılığını Serendipity Productions üstleniyor.

Ülkemiz için vizyon tarihi 3 Kasım olarak belirlenen Testere: Jigsaw Efsanesi, korku-gerilim türünde izleyiciyle buluşacak. Bu arada fragmanlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Jigsaw filminin konusu kısaca şöyle: "Tüm şehirde vahşice seri cinayetler işleniyordu ve tüm kanıtlar tek bir kişiye işaret ediyordu: John Kramer. Ama bu nasıl olabilirdi? Jigsaw olarak bilinen John Kramer yıllar önce ölmüştü." Uzun bir aradan sonra tekrar beyazperdede sinemaseverlerle buluşan Testere efsanesi, bakalım bu kez de izleyicinin beğenisini alabilecek mi? Çıkan haberlere göre; Testere bu filmle yeni bir seriye başlayacak gibi görünüyor.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0