Artık Bedava Google Play Kod Kazanmak Çok Kolay! (Play Store hediye kod)

Google tarafından geçtiğimiz aylarda Türkiye için kullanıma açılan "Ödüllü Anketler" uygulaması sayesinde "bedava Google Play kod" kazanabiliyorsunuz. Peki nasıl ücretsiz Google Play hediye çeki kazanılıyor? İşte detaylar.
Play store
Play Store
Google tarafından uzun bir süre önce faaliyete geçirilen "Google Ödüllü Anketler" uygulaması birçok kişiye hitap ediyor. Birçok kişi diyoruz çünkü: Google Ödüllü Anketler firmalar için kullanıcı deneyimlerini öğrenmey sağlarken, aynı zamanda anketlere katılanlara da bedava Google  Play hediye çeki veya başka bir deyişle bedava Google Play kod veriyor. Peki Google Play kodu (Google Play hediye çeki) ne işe yarıyor? Android'in oyun ve uygulama marketi olan Play Store'da yer alan her türlü ürünü almak için Google Play kodları işe yarıyor. Yani kredi kartıyla Google Play üzerinden bir oyun satın almak yerine Play Store hediye kodlarla bu işlemi bedavaya getirebiliyorsunuz. Bunu şöyle de düşünebilirsiniz: bir mağazaya gittiniz ve alışveriş yaptınız, mağaza da bunun üzerine sizlere hediye kupon verdi ve bu kuponu bir sonraki alışverişinizde kullanabilirsiniz demesi gibi bir mantık işliyor.

Google Ödüllü Anketler Nasıl Kullanılıyor?


Play Store'a girip "Google Ödüllü Anketler" aramasını gerçekleştirdiğinizde uygulama direkt sizi karşılıyor. 50 milyon indirmesi bulunan uygulama her ne kadar 3,9 puan almış olsa da kullanıcı deneyimi oldukça olumlu. Google Ödüllü Anketler uygulamasını indirdikten sonra ufak bir kayıt işlemi gerekmekte. Burada yeni bir hesap açmıyorsunuz. Yaptığınız işlem şu: anketler herkese gönderilmediği için firmalar kriterlerine uygun kullanıcıları seçiyor. Bu nedenle Google da başta sizr kaç yaşındasınız? Bütçeniz ne kadar? Gibi sorular soruyor. Google'ın bu soruları evlilik programlarını anımsatsa da yapılan işlemler firmalar için son derece önemli. Kayıt işlemi bu kadar ve anketler artık size ulaşacaktır. Anketler de oldukca basit. Toplamda 3-4 sorudan oluşyor ve 2 dakikanızı bile almaz. Ayrıca sorular da aynıdır genelde...

Peki Google Ödüllü Anketler bakiyesi nasıl kullanılır  ve belli bir altlimiti var mıdır?

Google Ödüllü Anketler uygulamasında belli bir altlimit yoktur. Bakiyeniz TL olarak hesaplanıyor. Ve en az anketten 40 kuruş, en fazla ise 1 TL 8 kuruş kazanabiliyorsunuz. Bu anketi gönderen marka ve firmaya göre değişiyor. Haftada en az bir anket gelmektedir. Bakiyeniz 40 kuruş olsa bile bedava oyun ve uygulama satın alabilirsiniz. Tabi 0.40 TL'ye oyun veya uygulama bulmuşsanız... Google Ödüllü Anketler bakiyesini kullanmakta çok basitt. Yine Google Ödüllü Anketler uygulamasında yer alan  "Google Play Kredinizi Harcayın" butonuna dokunuyor ve Play Store'a yönlendiriliyorsunuz.  Burada istediğiniz oyun ve uygulamayı satın alabiliyorsunuz. İşte Google Play'de bedava oyun alma ya da Play Store'da bedava uygulama indirme bu kadar kolay.






Yeni içeriklerimizden haberdar olmak için FACEBOOK ve TWİTTER  sayfalarımızı takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

17 Yorum:

  1. Haftada bir demissiniz bende yaklasik 3 haftadır yuklu hic gelmedi ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk 4 hafta felan gelmez bende oyle oldu. Sonrdan haftada 1 . 2 kere gelmeye basladı

      Sil
    2. Kodu nasil alayim giris yeri yokki

      Sil
    3. Adsız6/30/2022

      Bi kere anket geldi bidaha da gelmedi neden ?

      Sil
  2. Belli olmuyo bazen haftada 2 geliyo bazende ayda hiç gelmiyo toplam 10 15 topladım 3 ayda

    YanıtlaSil
  3. Ben 1 sn bekledim valla anket gelmedi

    YanıtlaSil
  4. Abi yav iyi bir uygulama ama hiç gelmedi bana şimdiye kadar

    YanıtlaSil
  5. Adsız3/27/2019

    Ben 2 - 3 yıldır falan kullanıyorum. Bunun hilesi anketteki sorulara devamlı olumlu yanıt vermek. Olumlu yanıtlarda 40 - 50 krş verirken olumsuz yanıtlarda 20 - 30 krş veriyor. Ayda ya da 2 ayda bir geliyor.

    YanıtlaSil
  6. 1 yıldır yüklü 2 kere geldi

    YanıtlaSil
  7. Hiç anket almayanlar konumunuzu açmalısınız

    YanıtlaSil
  8. Sadece Bi kere Geldi Başka Gelmedi

    YanıtlaSil
  9. Kod nasil ala bilirim

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0