Mutluluk Zamanı Filmindeki Sürpriz Çok Konuşulacak!

Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun Mutluluk Zamanı filmi izleyiciyle buluşuyor. Romantik komedi türündeki "Mutluluk Zamanı" filminde  Barış Arduç & Elçin Sangu'dan bir sürpriz de izleyiciyi bekliyor.  İşte fragmanı beğeni toplayan Mutluluk Zamanı'nın oyuncuları ve ayrıntıları.
Elçin sangu
Mutluluk Zamanı
Kiralık Aşk dizisinde birçok kişinin beğenisini toplayan Barış Arduç ve Elçin Sangu yepyeni bir filmde izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun bir süredir ikili aynı projede yer almıyordu. Kiralık Aşk dizisinden sonra Elçin Sangu ve Barış Arduç'u tekrar bir araya getiren Mutluluk Zamanı filmi Bu hafta sinemaseverlerle buluşacak.   Konusu ve fragmanıyla dikkat çeken Mutluluk Zamanı filmi romantik komedi türünde izleyiciyle buluşacak. Öte yandan filmin YouTube üzerinde yayınlanan fragmanı yaklaşık 2.5  milyon kişi tarafından izlendi. Sosyal medyada şimdiden  beğeni  toplayan film,  Mert ve Ada'nın öyküsünü beyazperdeye taşıyor. Bu arada Mutluluk Zamanı filminin başrollerini paylaşan Elçin Sangu ve Barış Arduç, izleyiciye bir sürpriz yaparak birlikte şarkı seslendirdiler. Bülent Ortaçgil tarafından seslendirilen ve tanınan  "Bu Su Hiç Durmaz" şarkısına düet yapan ikili büyük bir beğeni topladı. Ayrıca Mutluluk Zamanı konusu ve bazı sahneleriyle de dikkat çekiyor.

İŞTE MUTLULUK ZAMANI FİLMİNİN KONUSU


Başrollerinde Barış Arduç, Elçin Sangu, Dila Bayrak, Levent Öktem  ve Cengiz Bozkurt'un yer aldığı Mutluluk Zamanı'nın yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez otururken, filmin senaryosunu ise  Buğra Gülsoy ve  Ali Erkan Ersezer kaleme aldı. Bu arada Mutluluk Zamanı'nın sinema biletini önceden alanlar da büyük sürprizlerle ödüllendirildi. Filmin biletini önceden alanlar arasında yapılan çekiliş ile kazananlar Mutluluk Zamanı filminin galasına katılıp,  aynı zamanda filmi herkesten önce izleme fırsatı buldu. 
Barış ve elçin
Barıs Arduç & Elçin Sangu
Bu yılın iddialı romantik komedi filmleri arasında gösterilen ve vizyon tarihi 10 Kasım olarak belirlenen  Mutluluk Zamanı, bu cuma gösterime giriyor.  Mutluluk Zamanı'nın konusu da kısaca şöyle:
Mutluluk Zamanı” filmi; geçmişiyle yüzleşmeden kendi "Mükemmel" hayatını yaratan MERT ve tüm hayatını geçmişinde yaşadıkları üzerine kuran ADA'nın Aşk hikayesini anlatan bir Romantik Komedidir. Asıl sevginin mükemmelliyette değil kusurların içinde saklı olduğunu anlatır. Kaybedenleri kazananlara çeviren, müşterilerini hayata karşı ayakları dimdik yere basan insanlara dönüştüren "mutluet.com.tr " şirketinin başındaki yakışıklı, zengin ve çapkın MERT'in hayatı dünyalar güzeli ADA'yı gördüğünde değişmeye çoktan başlamıştır bile. Tüm hayatını; tam bir kaybeden olarak yaşayan abisi CENGİZ'in mutlu olmasına adayan Ada, bir türlü güvenemediği Mert'e karşı içinde "ilk" kez yaşadığı AŞK duygusuna engel olmaya çalışsa da başarılı olamaz. Ne Cengiz'in "Çapkın arkadaşı Mert'in kız kardeşine aşık olduğundan" haberi vardır. Ne de Ada'nın "Abisinin Mert'ten Çapkınlık dersleri aldığından". Henüz!




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0