Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Bakın Neden Kapak Topladı?

Arka Sokaklar dizisinin "Zeliş" i Yüsra Geyik, hayvanlar için başlatılan bir sosyal sorumluluk kampanyasına katkıda bulundu. Güzel oyuncu Yüsra Geyik, sokakta yaşamak zorunda olan dostlarımız için mama kabı yaptı.
Yüsra geyik
Yüsra Geyik
13 yıldır Kanal D ekranlarına gelen Arka Sokaklar'da  "Zeliş" karakterini canlandıran  başarılı oyuncu Yüsra Geyik oyunculuğu kadar yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle de isminden söz ettiriyor. Son olarak, Melekler Kahvesi ve Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde yürütülen kapakları hayvan mamalarına ve su kaplarına dönüştürme sosyal sorumluluk projesine katkıda bulunan Yüsra Geyik, hayvanlar için mama kabı yaptı.

Ünlülerin yoğun ilgi gösterdiği anlamlı kampanya kapsamında,  mama kabı yapan   Arka Sokaklar'ın Zeliha'sı Yüsra Geyik'in Bobo isminde 8 yaşında bir köpeği  bulunuyor.  Öte yandan Yüsra Geyik,  evinde topladığı kapakları getirerek, sokak hayvanlarına  yönelik mama ve su kapları için dönüşüme verdi. 

Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan güzel oyuncu, fotoğraf isteklerini geri çevirmezken, herkesi bu anlamlı projede yer almaya davet etti.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0