Alp Navruz, Hayatında Olacak Kadından Bakın Ne Arıyor?

Son zamanların dikkat çeken isimlerinden Alp Navruz, verdiğiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Spora ve oyunculuğa değiňen Alp Navruz, bakın hayatında olacak kadından  ne arıyor? İşte Navruz'un Vatan gazetesindeki o röportajı.
Alp navruz sevgilisi
Alp Navruz
Star TV  ekranlarına gelen "Fazilet Hanım ve Kızları" dizisinde ‘Sinan Egemen’ karakteriiyle izleyiciden beğeni toplayan   başarılı oyuncu Alp Navruz, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Vatan Gazetesi’ne günlük spor ritüelleri ile ilgili röportaj veren yakışıklı oyuncu Navruz, “Spora önem veren biriyim ve sporu bir zorunluluk değil yaşam tarzı olarak tercih ederim." dedi. Ayrıca Alp Navruz, devamla şunları belirtti:  "Hayatımda olacak kişinin spor yapıyor olması beni mutlu eder. Hatta bu aktiviteyi birlikte yapıyor olmak ekstra bir motivasyondur.”

Bu arada Navruz, spora verdiği önem dışında oyunculuğuna da değindi. Canlandırdığı ‘Sinan’ karakteriyle  çevresinden aldığı yorumlardan dolayı mutlu olduğunu belirten Alp Navruz, “Kendinize ne kadar güvenseniz de oyunu kameraya yansıtmak zor olabiliyor. Kendimi bazen korkarak izliyorum. Olumlu tepkiler almak, zaman içinde kaygıları azaltıyor” ifadelerini kullandı. Şöhretin kendisini değiştirmediğini dile getiren genç oyuncu, sözlerini şöyle sonlandırdı: "Ama bu kadar kısa sürede bu denli geniş kitlelere ulaşacağımı tahmin etmiyordum. Bu sonuçları görmek, hedeflerimi yükselterek devam etmem gerektiği sorumluluğunu veriyor.”

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0