Kaybedenler Kulübü Yolda'nın Detayları Netleşti! (Kaybedenler akulübü 2)

Vizyona girdiği 2011'de çok konuşulan Kaybedenler Kulübü'nün devam filmi geliyor. "Kaybedenler Kulübü Yolda" olarak adlandırılan filmde başroller değişmedi. Peki Kaybedenler Kulübü 2 (Kaybedenler Kulübü Yolda) ne zaman çıkacak?
Nejat işler
Kaybedenler Kulübü Yolda
2011 yılında vizyona girdiği hafta kısa süre içinde büyük bir ilgi gören Kaybedenler Kulübü  filmi 25 hafta boyunca gösterimde kalmış, yaklaşık 500 bin kişi tarafından izlenmişti. Önemli bir hasılatta yapan Kaybedenler Kulübü, hala da sosyal medyada konuşulmaya devam ediliyor. Özellikle de Kaybedenler Kulübü replikleri ciddi şekilde paylaşılıp, izleme rekoru kırıyor. Hal böyle olunca Kaybedenler Kulübü 2'nin gelmesi kaçınılmaz oluyor. Fakat bu kez farklı yapımcı ve yönetmen filmi çekiyor. Başarılı yönetmen Tolga Örnek tarafından çekilen ilk filmde, yine yönetmen Tolga Örnek'in yapım şirketi olan Ekip Film, Kaybedenler Kulübü'nün yapımcılığını gerçekleştirmişti. Ancak Kaybedenler Kulübü Yolda'nın (Kaybedenler Kulübü 2) yapımcısı da, yönetmeni de farklı. Devam filminde değişmeyen ise  başrol oyuncuları ve gerçek  Mete  Kaan'la  yapılan işbirliği oldu.

Kaybedenler Kulübü Yolda Oyuncuları ve  Vizyon Tarihi


Çekimleri bu ay (ekim) başlanan film için kısa bir süre önce tüm hazırlıklar tamamlanmıştı. Kaybedenler Kulübü Yolda'nın oyuncu kadrosunya yine Yiğit Özşener ve Nejat İşler yer alıyor. Mete ve Kaan'ı canlandıran sevilen oyuncular yine  başrolde izleyici karşısına çıkacak. Peki Kaybedenler Kulübü 2'nin oyuncu kadrosunda başka kimler yer alacak? Bu soruya henüz yanıt verilmiş değil. Öte taraftan filmin kadın başrol oyuncusu da merak edilen bir başka detay.  Geçtiğimiz gün ortaya çıkan görüntülerde, Hande Demirdoğan'ın Kaybedenler Kulübü Yolda'da kadın başrol oyuncusu olarak yer alacağı belli oldu. Bu arada TMC Film  yapımcılığında çekilen Kaybedenler Kulübü Yolda'nın yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturuyor. İki yakın arkadaş olan  radyocu Kaan ve Mete'nin hayatını anlatmaya devam eden Kaybedenler Kulübü Yolda, 16  Mart 2018'de vizyona girecek. Ayrıca hayatları beyazperdeye taşınan Mete Avunduk ve Kaan Çaydanlı da filmin arka planında film ekibiyle ortak çalışma yürütüyor. Öte taraftan  Kaybedenler Kulübü 2'nin ilk teaseri de geçen hafta yayınlandı.

Kaybedenler Kulübü Yolda (Kaybedenler Kulübü 2) hakkında yeni gelişmeleri TWİTTER ve FACEBOOK  sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0