"Kurtlar Vadisi Vatan" Filminden Önemli Detaylar

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Vatan izleyiciyle buluştu. Polat Alemdar'lı Kurtlar Vadisi Vatan'ın  YouTube'da yayınlanan fragmanı da yoğun ilgi gördü. İşte Kurtlar Vadisi Vatan'ın oyuncu kadrosu ve Kurtlar Vadisi Vatan'ın konusu.

Kurtlar vadusi
Kurtlar vadisi vatan
Uzun süredir ekranlardan uzak olan Kurtlar Vadisi, hatırlanacağı üzere Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle ekranlara veda etmişti. Daha sonra "Kurtlar Vadisi Darbe" adında yeni bir yapımın ekranlara geleceği söylenmiş ancak yapımcı firma bunu ertelediğini açıklamıştı. Dizi projesi ertelendi ama 15 Temmuz darbe girişimini izleyiciyle buluşturacak sinema filmi bu Cuma sinemalarda.  "Kurtlar Vadisi Vatan" adındaki film, konusuyla ve bazı sahneleriyle de oldukça dikkat çekiyor. Genel itibariyle FETÖ ve darbe girişimini beyaz perdeye taşıyan Kurtlar Vadisi Vatan'ın YouTube'da yayınlanan fragmanı da izleyici tarafından büyük ilgi gördü. "Polat Alemdar" karakterine hayat veren Necati Şaşmaz bu filmde de başrolde yer alıyor. Peki Kurtlar Vadisi Vatan'ın oyuncu kadrosunda kimler var? Yanıtı haberimizin devamında.  

Kurtlar Vadisi Darbe'nin Oyuncu Kadrsosu

Polat karakterini canlandıran Necati Şaşmaz'ın başrolde olduğu Kurtlar Vadisi Vatan'ın oyuncu kadrosunda: Sinem Uslu, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Nezih Işıtan bulunuyor. Bu arada Sinem Uslu, film için bir süre askerlik eğitimi aldı. Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği  Kurtlar Vadisi Vatan filminin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Serdar Akar oturuyor. Genel itibariyle çekimleri Antalya'da gerçekleşen Kurtlar Vadisi Vatan'ın çekimleri için  Kuzey Irak Kürt Bölgesinin başkenti Erbil ve Kıbrıs da kullanıldı. Dün akşam galası gerçekleşen film için Şaşmaz şöyle konuştu: "Kurtlar Vadisi Vatan filmi ile tekrar karşınızda olduk. Allah utandırmasın. Umarım herkesin beğenebileceği, gururlanabileceği bir film olmuştur."

Kurtlar Vadisi Vatan Filminin Konusu

Kurtlar vadisi
Vizyon tarihi 29 Eylül olarak belirlenen aksiyon türündeki film yarın beyazperdede izleyiciyle buluşacak.  Film eleştirmenlerince olumsuz yorumlar alan Kurtlar Vadisi Vatan'ın konusu kısaca şöyle:  Kuzey Irak’ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir.
Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdaki bir nokta da işaretlenmiştir.
Asırlardır Türkün toprağını işgal etmek için fırsat bekleyen düşman, koca bir orduyla sınırımıza dayanmış, darbeden gelecek haberi beklemektedirler. Polat Alemdar ve ekibi, Türk Milleti ile birlikte içerdeki ve dışarıdaki düşmanlara karşı zorlu bir mücadele verecektir.






Gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK  ve TWİTTER  sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0