Siyah Beyaz Aşk Dizisi Ne Zaman Başlayacak? "Siyah Beyaz Aşk" oyuncuları ve konusu

Kanal D'nin yeni sezonda ekranlara gelecek olan "Siyah Beyaz Aşk" adlı dizisi diziseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Peki Siyah Beyaz Aşk ne zaman başlayacak? Siyah Beyaz Aşk oyuncuları ve konusu pek çok kişide  merak uyandırdı.
Siyah beyaz aşk dizi
Siyah Beyaz Aşk
Televizyon kanalları bu hafta itibariyle yeni sezonlarına girdi. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte pek çok yeni yapım da izleyenlerle buluştu ve buluşmaya hazırlanıyor. Kanal d'de yeni sezona yepyeni iddialı dizilerle girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün ilk fragmanı yayınlanan Siyah Beyaz Aşk  dizisi de Kanal D'nin iddialı yapımları arasında gösteriliyor. "Siyah Beyaz Aşk" dizisinin yayınlanan tanıtım videosunda pek çok detay dikkat çekti. İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın başrolde karşımıza çıktığı Siyah Beyaz Aşk'ın oyuncu kadrosu iddialı görünüyor. Peki Siyah Beyaz Aşk dizisi ne zaman başlayacak?

Geçen gün ilk tanıtım videosu Kanal D'de ekranlara gelen Siyah Beyaz Aşk'ın oyuncu kadrosunda İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay başrolde yer alırken,  Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç gibi isimler de dizi için kamera karşısına geçti. Siyah Beyaz Aşk'ın oyuncularına yeni isimler de yakında ekleneceği konuşuluyor. Öte yandan  dizinin yönetmenliğini Yasin Uslu üstlenirken, senaryosunu ise Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon kaleme alıyor. Peki Siyah Beyaz Aşk ne zaman başlayacak? Bu soru henüz yanıt bulmuş değil. Kanal D, dizinin yakında başlayacağını söylemekle yetiniyor. Bu arada Siyah Beyaz Aşk'ın konusu da dikkat çekiyor.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin konusu merak uyandırdı


Kanal D'nin yayınladığı fragmanla birlikte gelen açıklamada, Siyah Beyaz Aşk'ın  konusuna  da yer verildi.
"Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. Siyah Beyaz Aşk yakında Kanal D'de başlıyor!

İşte Siyah Beyaz Aşk  fragmanı 


Gelişmeleri Webmgon'un  Facebook ve Twitter hesaplarından takip edebilirsiniz

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0