Kayıtdışı Reytinglerde Şaşırttı! İşte Kayıtdışı dizisinin reyting sonuçları

Dün FOX TV ekranlarına gelen Erkan Petekkaya'lı  Kayıtdışı dizisi yayınlandığı saatte sosyal medyada da çok konuşuldu. Peki Kayıtdışı reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? Kayıtdışı dizisinin reyting performansı herkesi şaşırttı. İşte Kayıtdışı'nın reyting sonucu...
Songül öden
Kayıtdışı
Erkan Petekkaya'nın uzun süredir ekrandan uzak kalması Kayıtdışı dizisiyle sona erdi. Dün ilk kez FOX TV'de ekrana gelen Kayıtdışı dizisi uzun süredir birçok kişi tarafından merakla takip ediliyordu. Kayıtdışı'nın 1. Bölümü ilk kez dün ekrana geldi ve oldukça da yoğun ilgi gördü. Fox Tv'nin iddialı yapımlarından Kayıtdışı dizisi bol aksiyonlu sahneleriyle de beğeni topladı. Öte yandan FOX'un Kayıtdışı dizisi reyting sonuçlarında da herkesi şaşırttı. Erkan Petekkaya'nın bir ajanı canlandırdığı ve Songül Öden ile Dolunay Soysert'in de Petekkaya'ya eşlik ettiği dizi, sosyal medyada da çok konuşuldu. Özellikle Twitter'da gündeme oturan Kayıtdışı'nın reytinglerde kaçıncı olduğu konusunda izleyiciler merak içerisinde. Peki Kayıtdışı reyting sonuçlarında nasıl bir performans gösterdi? İşte Kayıtdışı dizisinin reyting sonuçları. 

Kayıtdışı Reyting Sonuçlarında Şaşırttı!


.Dünkü reyting sonuçlarında önemli yapımlar arasındaki kıyasıya yarış dikkat çekti. Total reyting sonuçlarına göre; Söz dizisi  yeni ve tekrar bölümüyle ilk iki sıraya yerleşti. Kırgın Çiçekler'in üçüncü, FOX Ana Haberin ise dördüncü olduğu sıralamada, yeni başlayan Çukur dizisi beşinci sırada yer alarak iyi bir başlangıç yaptı. Öte yandan Fox Tv'nin yeni dizisi Kayıtdışı ise 6. bölümüyle Total'de 15. sırada yer alabildi. AB reyting sonuçlarında da birinci olan Söz dizisini sırasıyla Çukur ikinci sırada, FOX Ana Haber üçüncü sırada, Siyah Beyaz Aşk  dördüncü, Show Haber ise beşinci sırada  takip etti.  Erkan Petekkaya'nın dizisi Kayıtdışı ise yedinci olabildi. ABC1 reytinglerine baktığımızda da sıralamada önemli bir değişiklik dikkat çekmiyor. Yine Söz dizisi birinci olurken, Onu ikinci sırada Çukur, üçüncü sırada FOX Ana Haber, dördüncü sırada Show Haber ve beşinci sırada ise Söz dizisinin tekrar bölümü takip etti. Kayıtdışı dizisi 6. bölümü de  dokuzuncu sırada kendine yer buldu. Dün ilk kez ekrana gelen Çukur reytinglerde önemli bir başarı elde etti.



İLGİLİ HABER

Kayıtdışı'nda yaşanan sürpriz şaşırttı!

Kayıtdışı'nın Oyuncuları ve Konusu
Songül öden
Kayıtdışı dizisi
Erkan Petekkaya'nın başrolde karşımıza çıktığı dizide, iki güzel oyuncu: Songül Öden ve Dolunay Soysert'de kamera karşısına geçti. Ayrıca Kayıtdışı'nın oyuncularında, Nur Sürer, Ali Düşenkalkar, Burak Yamantürk, İsmail Hacıoğlu, Tugay Mercan, Serdar Orçin, Kadim Yaşar ve Müge Boz gibi başarılı isimler de yer alıyor. Bu yılın iddialı dizileri arasında şimdiden adını yazdıran "Kayıtdışı" bol aksiyonlu sahneleriyle dikkat çekiyor.

Kayıtdışı dizisinin konusu gereği,
Erkan Petekkaya, uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş bir istihbarat ajanını canlandırırken, Dolunay Soysert ise güzel, anlayışlı, yardım sever ve zeki “Esra” karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak.
Bu arada Songül Öden de, Dizide sınır tanımayan, özgür ruhlu, maceraperest bir doktora hayat veriyor. Bu arada Kayıtdışı, bundan böyle her pazartesi günü Fatih Portakal'la FOX Ana Haber'den hemen sonra, yani saat 20':00'de FOX TV'de diziseverlerle buluşacak. Bakalım Kayıtdışı dizisi önümüzdeki haftalarda reytinglerde nasıl bir başarı sergileyecek?






Gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK  ve  TWİTTER sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0