Tutsak Dizisi Reyting Sonuçlarında Bakın Kaçıncı Oldu?

Fragmanlarıyla dikkat çeken "Tutsak" dizisinin dün akşam Kanal D'de ekrana geldiği saatte sosyal medyada da çok konuşuldu. Peki Tutsak reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? İşte Kanal D'nin yeni dizisi Tutsak'ın reyting sonuçlarındaki mücadelesi.
Tutsak
Tutsak
Birçok dizi yeni sezonun başlamasıyla birlikte izleyiciyle buluştu, buluşmaya da devam ediyor. Televizyon kanallarının peşpeşe ekrana getirdiği iddialı diziler arasında Kanal D'nin "Tutsak" adlı dizisi de yer alıyor. Kanal D'nin bu yılın en iddialı dizileri arasında gösterilen dizisinin fragmanları da beğeni topluyor. Öte yandan Tutsak dizisinin oyuncu kadrosu da dikkatleri çekiyor. Başarılı isimlerin yer aldığı Tutsak, dün ilk bölümüyle ekrana geldi. Tutsak'ın 1. Bölümü izleyiciden geçer not aldı fakat, Tutsak dizisi reytinglerde herkesi  şaşırttı. Peki Tutsak dizisi reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? İşte tüm reyting ölçümlerine göre Tutsak'ın reyting sonucu...

Tutsak Dizisinin Reyting Sonuçları Belli Oldu!


Dün Kanal D'de ekrana gelen Tutsak reytinglerde şu sıralarda yer aldı: AB reyting sonuçlarında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın  birinci,  Dolunay'ın ikinci, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın özetinin üçüncü olduğu listede Tutsak dördüncü, FOX Ana Haber ise beşinci oldu. Total reyting sonuçlarına göre ise:  yine Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz birinci, Dolunay ikinci olurken, FOX Ana Haber üçüncü, Tutsak ise dördüncü oldu. Tutsak 'ı reyting sonuçlarında  beşinci sırada yer alan Dolunay dizisinin özeti takip etti. Ve ABC1 ölçümlerine göre ise Tutsak dizisinin reyting sonucu şöyle:  Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz birinci, Dolunay ikinci, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın özetinin ise üçüncü olduğu listede Tutsak dördüncü sırada yer alabildi. Onu, FOX Ana Haber takip ederek beşinci sırada yer aldı. Biraz kötü denilebilinecek bir başarı sergileyen Tutsak dizisi, bakalım önümüzdeki haftalarda reyting sonuçlarında kaçıncı olacak?


Tutsak Dizisinin Oyuncuları Ve Konusu


İrfan Şahin'in yapımcılığını üstlendiği Tutsak dizisi bundan böyle her salı ekranlara gelecek. Tutsak'ın oyuncu kadrosunda ise: Pamir Pekin, Gülper Özdemir ve Seray Gözler gibi isimler yer alıyor.  Elif karakterinin yaşam mücadelesinin ekrana taşındığı Tutsak dizisinin konusu ise kısaca şöyle:  Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesinin ölümüyle amcası tarafından kendisinden 30 yaş büyük bir adamla zorla evlendirilmiştir. Elif, kocası Sadullah’ın tehdidi altında evden dışarı bile çıkamadığı bir “tutsak” hayatı yaşamaktadır. Gürhan Ailesi’nin karanlık sırlarını kullanarak aileye şantaj yapan Sadullah’ın ortadan kaybolmasıyla, Elif tamamen yabancı olduğu bir dünyada yapayalnız kalır. Bakalım Tutsak'ın yeni bölümlerinde izleyiciyi ne gibi sürprizler bekliyor?





GelişmelerivWebmgon'un FACEBOOK ve TWİTTER adreslerinden takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0