Siccin 4 korkunç sahneleriyle dikkat çekiyor! İşte Siccin 4'ün tüm detayları

Siccin 4 vizyona girmek için gün sayıyor. Dikkat çeken fragmanıyla Siccin  filminin 4. serisi şimdiden sinemaseverler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Peki Siccin 4 ne zaman vizyona girecek? İşte Siccin 4 filminin oyuncuları, konusu ve tüm detayları....
Siccin
Siccin 4
2014'te ilk kez izleyiciyle buluşan Siccin filmi kısa sürede büyük bir başarıya imza attmıştı. Daha sonra Siccin 2 ve geçen sene vizyona giren Siccin 3 de en az serinin ilk filmi kadar ilgi gördü. Siccin 3'ten sonra pek çok kişi "Siccin 4 ne zaman?" sorusunu sıklıkla sormaya başlamıştı. Ve AlpervMestçi'nin merakla beklenen Siccin 4 filmi bu hafta izleyiciyle buluşuyor. Öte yandan  Siccin 4 şimdiden yoğun ilgi görüyor.  Konusuyla dikkat çeken Siccin 4'ün oyuncu kadrosunda,  Mirza Metin, Yasemin Kurttekin, Sebahat Adalar, Yasemen Büyükağaoğlu, Mana Alkoy,  Muhammed Salih Gönültaş, Kıvılcım Kaya ve Aslı Sevi  gibi isimler bulunuyor. Ayrıca serinin diğer filmlerinde gördüğümüz Adnan Koç ve Merve Ateş Siccin 4 için yine kamera karşısına geçti. Muhteşem Tözüm'ün yapımcılığını üstlendiği film 1 Eylülde korkuseverlerle buluşacak.

Siccin'in tüm serilerinde senarist ve yönetmen olarak karşımıza çıkan Alper Mestçi, Siccin 4'ün de yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendi. Öte yandan başarılı yönetmen Siccin 4 için iddialı açıklamalarda bulundu.  Mestçi, her filmde korkunun dozunu arttırmaya çalıştıklarını belirtirken, Siccin 4’te ise bu dozu çok ileriye taşıdıklarının ve insanları günlerce uykusuz bırakacaklarını iddia etti. Afişinde "serinin en korkunç filmi" ifadesine yer verilen Siccin 4, bayram haftası izleyiciyle buluşacak. Fragmanı beğeni toplayan Siccin 4'ün konusu da dikkat çekiyor. 

İLGİLİ HABERLER

Siccin

Siccin 4'ün Konusu:


Geçmişte zengin bir aile olan Yılmaz Ailesi, yaşadıkları maddi sorunlar nedeniyle babaanne Saadet'in yanına taşınmak zorunda kalırlar. Fakat Saadet bu evde sandıkları gibi yalnız değildir. Bahçesinde kocasının mezarı bulunan Saadet'in eski evi, başka alemden olan sakinler tarafından sahiplenilmiştir. Ve bu sakinler, evde Saadet dışında kimseyi istememektedirler.
Gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK  ve TWİTTER sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0