Kolayca İnstagram hesap silme ve İnstagram hesap dondurma

İnstagram'ın hayatımıza girmesiyle birlikte birçok İnstagram sorunu da beraberinde geldi.  Bunların başında İnstagram hesabını dondurmak ve İnstagram hesabını tamamen silmekgeliyor. Peki İnstagram nasıl silinir? Ya da İnstagram hesabı nasıl dondurulur?
İnstagram
İnstagram'ın son yılların hızlı yükselen sosyal medya platformu olması görülüyor. İlk önceleri bir telefon uygulaması olan İnstagram, her geçen gün biraz daha gelişmekte. Artık bilgisayarda bile çok rahatlıkla kullanılabilir durumda. Tabi bu yılın başında İnstagram'a gelen "Hikaye" özeliği de yine popüler sosyal medya platformu İnstagram'a yenilik kattı. Her ne kadar SnapChat'dan kopyalanmış olsa da... Şu an Facebook'un elinde olan İnstagram'ın yaygınlaşmasıyla çeşitli sorunlar da ortaya çıktı. Bunlar, "İnstagram hesap silme" ve "İnstagram hesabı dondurma" gibi sıralanabilir.

İnstagram hesap silme ve İnstagram hesap dondurma nasıl yapılır?


Çeşitli nedenlerle İnstagram hesabımızı dondurabileceğimiz gibi, İnstagram hesabını kalıcı olarak silmek de isteyebiliriz. Genelde İnstagram'a ara vermek istendiğinde İnstagram hesabı donduruluyor. Peki İnstagram hesabı nasıl dondurulur? Maalesef şu an için İnstagram uygulamasında hesap dondurma işlemi gerçekleşmiyor. Ancak Chrome gibi tarayıcılarda bu işlem oldukça kolay. Tarayıcıdan hesaba giriş yapıldıktan sonra Hesap kısmında bu işlem gerçekleştirilebiliyor. Ya da İnstagram hesabı dondurma işlemi için BURAYA  tıklayabilirsiniz. Bu link ile direkt İnstagram hesabı dondurulabiliniyor.

Peki İnstagram hesabı kalıcı olarak nasıl silinir? İnstagram hesabı silmek de aynı hesap dondurma işlemi gibi gerçekleşiyor. İnstagram silmek de yine uygulama üzerinden gerçekleşmemekte. Bir tarayıcı üzerinden İnstagram hesabı silmek oldukça basit. Ancak İnstagram hesabınızı silme nedenini belirtmenizi istiyorlar. Sunulan seçeneklerden birini seçmeniz yeterli oluyor. Ya da İnstagram silme işlemi için BURAYA  tıklayabilirsiniz. Bu linkten 1 dakikada hesabınız kalıcı olarak silinir. Bu arada İnstagram hesabınızın tamamen silinmesi için bir süre eski hesabınıza giriş yapmamanız gerekiyor. Böylece isteğe göre İnstagram dondurma veya İnstagram hesap silme işlemini kolayca yapabilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0