Semur filmi bu hafta izleyiciyle buluşuyor! (Semur: Şeytanın Kabilesi)

Uzun süredir merakla beklenen Semur filmi bu hafta ülke çapında gösterime girecek. Semur'un konusu ve yayınlanan fragmanı oldukça dikkat çekiyor. Denizli'de çekilen Semur: Şeytanın Kabilesi'nin oyuncu kadrosu ve tüm detayları haberimizde.
Semur film
Semur
Son bir kaç yılda Türkiye'de hızlı bir yükselişe  geçen korku filmleri önemli başarılar elde ediyor. Gişede büyük bir başarı elde edeceği beklenen Semur filmi de dikkat çeken korku filmleri arasında yerini almayı hazırlanıyor. Denizli'de 2017'nin başında çekimlerine başlanan Semur: Şeytanın Kabilesi, bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. Korku, gerilim türündeki film psikolojik öğeleri barındırmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. İki kız  kardeşin arasındaki çekişmeler ve aile içi çatışmanın beyazperdeye taşındığı Semur filminde yıllar önce yapılan büyünün etkisini göstermeye başlamasıyla gerilim artar. YouTube üzerinden yayınlanan fragmanlarıyla büyük beğeni toplayan Semur: Şeytanın Kabilesi için bazı sosyal medya fenomenleriyle reklam çalışmalarına da başlandı. Semur filminin oyuncu kadrosu da şöyle:

Semur'un oyuncu kadrosu


Ayhan Ulam'ın yapımcılığını, Gökhan Aksu'nun ise  senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Semur filminin başrollerini  İpek Erdem ve Balamir Emren paylaşıyor.  Filmde, Yakup Yavru, Murat Ercanlı, İleyna Kıyak, Gamze Pelin Gökçe, Nergis Odzak, Tekin Temel, Batuhan Yar, Musa Yılmaz, Aydan Çakır, Gürkan Arikboga, Seher Yalnız, Gülsüm Arife Üstün, Nihan Tüfekçioğlu , Ahmet Tagil  de yer alıyor.
Balemir emren
Semur fimi
Öte yandan film hakkında açıklamalarda bulunan yapımcı Ayhan Ulam,  Semur'un Denizli’de çekilen ilk psikolojik gerilim filmi olduğunu belirterek şunları söyledi: “Semur, uzun uğraşlar sonrası Sarayköy’de, Denizli’de Forum Çamlık’ta, teleferikte, Delikliçınar’da çekildi."
11 Ağustos cuma günü Twitter’de Türkiye’de ikinci gündeme oturduklarını belirten Ulam, “Türkiye’de #Semur18ağustostavizyonda etiketiyle en çok konuşulan ikinci konu olduk. İnsanlar ‘Semur’ filmiyle Denizli’yi Konuştu."

SEMUR ŞEYTANIN KABİLESİ KONUSU


Bu hafta tüm Türkiye'de gösterime girecek korku, gerilim türündeki Semur filminin konusu kısaca şöyle:

"İki kız babası olan Hasan, ölüm döşeğinde kızlarına birbirlerini asla bırakmamalarını ve destek olmalarını vasiyet etmiştir. Ancak Fatma ve kardeşi arasında büyük bir sorun vardır, o da Fatma'yı kıskanan kardeşidir. Fatma, eşi ve kızı Merve ile sakin bir hayat yaşarken kıskançlıktan gözü dönen kardeşi, Fatma'ya kıskançlık büyüsü yaptırır. Kabus gibi bir sürenin sonunda büyü güçlü bir hoca tarafından çözülür. Aradan seneler geçer ve Merve büyür. Ozan isimli bir adamla evlenmiştir ve mutludur. Ta ki annesinden teyzesinin öldüğünü bildiren bir haber alana dek... Cenazeye gelmesini rica eden annesini reddeden Merve, annesinin ağır tepkisiyle karşı karşıya kalır. Artık ya cenazeye gidecektir ya da annesinden tamamen kopacaktır..."

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0