Ürpertici konusuyla Cinayet-i Aşk bu hafta izleyiciyle buluşuyor!

Ele aldığı konuyla dikkatleri üzerine çeken Cinayet-i Aşk  filmi bu hafta izleyiciyle buluşuyor. Türkiye'de hızlı bir yükselişe geçen korku sinemasının başarılı örneklerinden biri olan Cinayet-i Aşk'ın oyuncu kadrosu ve öne çıkan diğer detayları haberimizin devamında...
Cinler
Cin Ayet -Aşk
Son yıllarda ülkemizde sinemaseverler tarafından  büyük bir ilgiyle takip edilen korku sinemasının başarılı örneklerini görmeye devam ediyoruz.  Bu hafta vizyona girecek  Cinayet-i Aşk filmi de bunlardan biri. Ürpertici konusuyla dikkatleri üzerine çeken  Cinayet-i Aşk , cinler ve insanlar arasındaki korkunç olayları beyazperdeye taşıyor. Vizyon tarihi 27 Temmuz olarak belirlenen film bu Cuma korkuseverlerin beğenisine sunuluyor.

Gecenin Kanatları ve İçerdeki filmlerinin senaristi Ahmet Küçükkayalı'nın senaryosunu kaleme alıp yönettiği Cinayet-i Aşk, gerilim, aşk ve reenkarnasyon üçgeninde ilerleyen ilginç konusuyla sinemaseverleri korkutmayı hedefliyor. Öte yandan Cinayet-i Aşk filminin oyuncu kadrosunda  Hümeyra Aydoğdu, Naşit Özcan, Funda Bostanlık, Gülçin Tunçok, Emre Kıvılcım gibi isimler yer almakta. Filmin konusu ise şöyle: 

Elif ve Selim isimli çiftin hayallerini kurdukları bir köy evine olan yolculuğu ile başlayan  film, çiftin köy yolunda yaşadığı trafik kazasının sonrasında Selim zor kararlar alarak tüm hayatını değiştirir ve bütün hikaye köye yolu düşen Zeynep'le bambaşka bir hal alır.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0