Samsung Galaxy Note 8 özellikleri (olası) ve Note 8'inin detayları sızdı!

Samsung'un merakla beklenen yeni Note 8 telefonu nerdeyse her yönüyle sızdırıldı. Peki Galaxy Note 8'in tasarımı nasıl? En önemlisi de Samsung Galaxy Note 8'in özellikleri neler? İşte Galaxy Note 8'in muhtemel özellikleri ve diğer detayları.
Samsung note 8
Note 8
Apple'ın yeni iPhone 8'i beklenirken Samsung cephesinde de hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Note 8'in çıkış tarihini açıklayan Samsung'un Note serisi için sorumluluğu bayağı fazla diyebiliriz. Hatırlanacağı üzere 2016'da piyasaya sürülen ve büyük bir talihsizlik yaşayan Galaxy Note 7, kısa sürede firma tarafından apar topar toparlandı. Bu durum Samsung için oldukça negatif bir hal aldı ve firmanın güvenilirliğini zedeledi. Galaxy S8 ile biraz kendini toparlayan firma asıl olarak Note 8'de müşterilerinin o talihsizliği hatırlamamasını sağlamayı hedefliyor. 

Ayrıca Samsung Note 8'in çıkmasına haftalar kala telefonla alakalı büyük sızıntılar gerçekleşiyor. Nerdeyse Samsung Galaxy Note 8'in tüm özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı. Haberimizde yer alan görseller Note 8'in Samsung tarafından onaylanan görselleri olduğunu da belirtmekte fayda var.

Samsung Galaxy Note 8'in olası özellikleri şöyle:


İLGİLİ HABERLER

Samsung Note 8 hakkında önemli  detaylar ortaya çıktı! (Video)

Her ne kadar ortaya çıkan görselleri onaylasa da Samsung, teknoloji sitelerinde dolaşan Note 8 özelliklerini doğrulamış değil.   Ancak Galaxy Note 8'in çıkış tarihi olan 23 Ağustos 2017 öncesi ortaya çıkan özellikler şöyle:  18.5 9 en/boy oranında 6.3 inç Super AMOLED ekran ile kutuda çıkacağı öngörülen Note 8,  6GB RAM'e sahip olduğu iddia ediliyor. Hem bir önceki Note 7'de hem de S8'de bulunan göz tarama özelliği de yine beklenen özelliklerden biri.  Cihazda yer alacağı düşünülen yonga seti ise:  Exynos 8895 veya Qualcomm Snapdragon 835.
Galaxy Note 8

Öte yandan Samsung'un ilk kez kullanacağı  12 megapiksel çift arka  kamera ve 3300 mhA değerinde pil de konuşulan özellikler arasında. Bakalım Galaxy Note 8 özellikleri beklenen gibi mi yoksa daha üstünde mi olacak ilerleyen haftalarda hep birlikte  göreceğiz?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0