Yeni dizi Dolunay, oyuncuları ve konusuyla dikkat çekiyor! Dolunay dizisi Star TV'de

Star TV'nin yeni dizisi Dolunay, dikkat çeken kadrosuyla  yaza damgasını vuracak  gibi görünüyor. Peki Dolunay dizisi ne zaman başlayacak? İşte Dolunay dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve diğer detayları
Dizi
Dolunay

Başarılı pek çok dizi final veya sezon finali yaparak yarini yaz dizilerine bırakmaya hazırlanırken, yaz ekranında izleyiciyle buluşacak yapımlarda bir bir  gündeme gelmeye başladı. Bu dizilerden biri de oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Dolunay" dizisi. Türk Sinemasının başarılı kadın oyuncularından Türkan Şoray'ın adını verdiği Dolunay  dizisi yakında Star Tv ekranında diziseverlerle buluşacak.  Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal ve Med Yapım'ın ortaklaşa yapımcılığını üstlendiği Dolunay dizisinin yönetmen koltuğunda  Çağrı Bayrak oturuyor. Öte yandan Dolunay dizisinin oyuncu kadrosu da son derece dikkat çekiyor.

Dolunay dizisinin oyuncu kadrosu

Genç oyuncu kadrosuyla yaza damga vurması beklenen Dolunay dizisinin başrolünde son olarak Kiraz Mevsimi'nde Öykü karakterini canlandıran  güzel oyuncu  Özge Gürel ve Can Yaman izleyiciyle buluşacak . Öte yandan Necip Memili, Alara Bozbey, Nik Xhelilaj, Türkü Turan, Balamir Emren, Hakan Kurtaş, Ali Mert Yavuzcan, İlayda Akdoğan ve  Berk Yaygın gibi isimlerde   dizide rol alıyor.  Peki Dolunay dizisi nerede çekiliyor? Dizinin başlanmasınaaz bir süre kala  sosyal medyada bu soru sıklıkla dile getirilmeye başlandı.  Özge Gürel'in Nazlı, Can Yaman'ın da Ferit karakterine hayat verdiği Dolunay dizisi İstanbul'un çeşitli bölgelerinde  çekiliyor.  


Dolunay dizisinin konusu: "imkansız aşk" 


Önümüzdeki haftalarda Star TV'de ekranlara gelecek olan yeni dizi Dolunay'ın konusu da dikkat çekiyor. "Aşk her durumda aşktır, imkansız da olsa!" sloganıyla yola çıkacak dizinin konusu şöyle:

Tek isteği profesyonel bir aşçı olmak olan Nazlı’nın Japon mutfağını öğrenip kurmuş olduğu restoran hayalini gerçekleştirmektir. Öğrenci evinde kalan Nazlı evi geçindirmek için zengin bir iş adamının özel aşçısı olur. Sürekli tesadüfler üzerine iş adamı Ferit ile Nazlı yakınlaşır ve imkansız bir aşk doğar.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0