Poppy'den Türkiye'ye iki mesaj! Gizemli YouTuber Poppy kimdir?

Poppy, kuşkusuz son birkaç gündür YouTube Türkiye gündeminde olan kişi ve kanal. Peki Poppy kimdir? Poppy ne yapmaya çalışıyor?  En önemlisi de Poppy illuminati üyesi mi? İşte YouTuber Poppy'nin merak edilen detayları.
That Poppy
Uzun bir süredir dünyada konuşulup tartışılan Poppy, şu aralar Türkiye'nin de dikkatini çekmeyi başardı. Şarkıcı kimliğiyle bilinen Poppy, aynı adı taşıyan YouTube kanalında paylaştığı videolarla birçok insanın dikkatini çekip aynı anda tartışmalara da konu oldu. İlginç sözlerin yanı sıra tuhaf semboller barındıran rahatsız edici  videolar yoğun ilgi görüyor. Peki Poppy kimdir? Ne yapmaya çalışıyor? Daha doğrusu hangi amaca hizmet ediyor?

Poppy Kimdir?


That Poppy olarak da bilinen ve müzikle uğraşan 1995 doğumlu  Moriah  Rose Perira, Poppy projesi öncesinde de bilinen bir kişi idi. Ancak sesi güzel olan 22 yaşındaki Moriah'nın şarkıları pek beğenilmedi ve çokça eleştirildi. Daha sonra 2014 yılında YouTube'u Poppy adıyla aktif olarak kullanmaya başladı. Belki ilk başta rastgele yaptığı şeyler,   hiç beklemediği bir şekilde kısa süre içinde dikkat çekti.   Bunu fark eden Poppy, fırsatı kaçırmadı  ve çok iyi değerlendirdi. Videolar izlendikçe  Poppy  daha çok rahatsız edici olmaya başladı. Ve şarkılarla yapamadığını  tuhaf bir o kadar da psikolojik açıdan rahatsız edici  videolarla yaparak dünyada konuşulmayı başardı.

İlluminati'nin kızı: Poppy!

Poppy
Poppy, şu aralar ülkemizde gündemde olsa da uzun bir süredir Avrupa ve Amerika'da konuşulup tartışılmakta. Bu tartışmaların en önemlisi de "Poppy  illuminati üyesi mi değil mi?"  Şarkıcı Poppy'nin illuminati ile yan yana getiren meşhur şeytan görseli oldu. Tabi dünyaca ünlü YouTuber'lar da yarattıkları komplo teorileriyle Poppy'nin yolunu açmış oldular. Poppy'yi söz konusu gizli tarikat ile bağını ortaya koyan  kesin bir tespit olmadığı gibi,  aksi bir açıklama da  ortada yok. Ancak genel kanı Poppy'nin  İlluminati ile herhangi bir bağlantısının olmadığı yönünde. Bunun dayanağı ise Poppy'nin bazı videolarda İncil okuması ve Tanrıyı övmesi olarak gösteriliyor.

Poppy'den Türkiye'ye Mesaj!


Bu aralar Türkiye'de nerdeyse tüm YouTube kanalları bir adet "Poppy" videosunu  paylaşmaya başladı ve bu videolar trend videolar arasına hızla girdi.  Son derece iyi bir izlemeye  ulaşan bu videolar Poppy'nin dikkatini çekti ve hemen Türkiye'ye gönderme yaptı. "Hareket"  ve "Haydi Gidelim" başlıklı iki video paylaşan Poppy, Türkiye'deki bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı. Daha çok gündemde kalacak gibi görünen Popppy'nin İlluminati'nin projesi mi yoksa sadece trol mu ilerleyen günlerde görmek mümkün olabilir. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0