Kısmetse Olur devam edecek! Peki diğer evlilik programları ne olacak?

Dün Resmi Gazete'de yayınlanan KHK  ile evlilik programları yasaklanmıştı. Henüz Esra Erol, Zuhal Topal ve Seda Sayan'dan açıklama gelmedi ancak "Kısmetse Olur" devam edeceğinin sinyallerini verdi. Peki evlilik programları devam edecek mi? İşte yanıtı!
Evlilik programları
Kısmetse Olur devam edebilir
Resmi Gazete'de yayınlanan KHK'lar ile çok sayıda dernek, vakıf ve sağlık kuruluşu kapatıldı. Bunun yanı sıra evlilik programları da yasaklandı. Kısa sürede büyük bir etki yaratan bu gelişme sosyal medyada büyük yankı yarattı. Twitter'da "evlilik programları yasaklandı" etiketinin altına  binlerce mesaj geldi. Diğer yandan da gözler evlilik programlarından gelecek açıklamaya çevrilmişti. Henüz Esra Erol, Seda Sayan ve Zuhal Topal cephesinden açıklama gelmedi. Ancak Kısmetse Olur yapımcısı Haluk Şirin, programın devam edebileceğinin sinyallerini verdi.

"Kısmetse Olur devam edebilir"


Dün yayınlanan KHK ile evlilik programlarına yasak getirildi. Bunun üzerine evlilik programlarının yapımcıları da harekete geçti. Kısmetse Olur yapımcısı Haluk Şirin, Kısmetse Olur bitmeyecek galiba" diyerek programın devam edeceğinin sinyalini verdi. İlk önce "Kısmetse  Olur bitiyor" diyerek veda mesajları yayınlayan Şirin,  şu tweet'leri attı:
"ilk günden bu yana  verdiğiniz tüm desteklere çok çok teşekkür ederiz Kısmetse Olur yeni yasal düzenleme nedeni ile bugün sona ermiştir.."
"Kısmetse Olur süresince istemeden her kimi kırdıysak  affola. Küfür edenlere de teşekkür edenlere de sonsuz sevgi ve saygılarımızla."

Ancak yapımcı Haluk Şirin, bir süre sonra resmi Twitter hesabında yeni duyuru yaptı. Şirin, Kısmetse Olur'un çekimlerinin devam ettiğini söyleyerek  programın devam edebileceğini ifade etti:
İşte o tweet: "Büyük ihtimal pazartesi Kısmetse Olur devam edecekmiş... Kanal pazartesi durumu netleştirecek. Tekrar çekim koyduk, gelişmeleri bildiricem.."
Zuhal topal
İzdivaç programları ne olacak?
Peki evlilik programları tamamen bitiyor mu? KHK'larla yasaklanan evlilik programlarının durumu ne olacak?  Bu soruların yanıtları  henüz belirsizliğini koruyor. Ancak evlilik programları bitmemek için direnecek gibi duruyor.  Öyle görünüyor ki izdivaç programları  yasakla birlikte yeni yolların peşinde.   İlk olarak Kanal D Kısmetse olur ile bu sinyali verdi. Bakalım Esra Erol, Zuhal Topal ve Seda Sayan'ın evlilik programları ne yapacak? Henüz en çok izlenen evlilik programları açıklama yapmış değil.

Gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK ve  TWİTTER hesaplarından takip edebilirsiniz. 

Mazlum Günhan-Webmgon 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0