Soner Sarıkabadayı'nın yeni şarkısı "Tekamül" çıktı!

Soner Sarıkabadayı'nın yaz şarkısı erkenden geldi. "Tekamül" adıyla çıkan şarkının   klibi de ünlü klip yönetmeni Nihat Odabaşı tarafından çekildi. Böylece Odabaşı ile Soner Sarıkabadayı ilk kez aynı çalışmada yer aldı. Soner Sarıkabadayı'nın Tekamül şarkısının  detayları haberimizde.
Pdnd
Tekamül 
Bir kaç ay önce PDND Müzik etiketiyle yayınlanan Soner Sarıkabadayı'nın  Bi Tanem Deme Bi Tanem şarkısından kısa bir süre içinde yeni single geldi.  Soner Sarıkabadayı'nın yaz şarkısı erkenden çıktı.   "Tekamül" adıyla çıkan şarkının  klibi de ünlü klip yönetmeni Nihat Odabaşı tarafından çekildi.  Bugün itibariyle tüm müzik platformlarında yayınlanan Tekamül, Soner Sarıkabadayı'nın müzik şirketi PDND Müzik  etiketiyle müzikseverlerle buluştu. Ünlü klip yönetmeni Nihat Odabaşı'nın yönetmenliğinde çekilen klip de dikkat çekiyor.   Öte yandan Soner Sarıkabadayı'nın bu single çalışmasına özel ilgisi de dikkatlerden kaçmadı.

İlk kez aynı projede ortak  çalışan Soner Sarıkabadayı ve Nihat Odabaşı,  Sarıkabadayı'ın yeni şarkısını   sosyal medya üzerinde paylaştı. Odabaşı, "Öylesine bir taslak teaser olsun" diyerek klibin kısa bir bölümünü paylaşırken, Soner Sarıkabadayı ise klipte çalışan tüm herkese teşekkür etti. Bu arada Soner Sarıkabadayı'nın Tekamül şarkısının lasmanı da dün gerçekleşti. Etiler Sahne İstanbul’da  düzenlenen lasmana çok sayıda basın mensubu ve müzisyen katıldı.

Tekamül  Nedir?


Soner Sarıkabadayı'nın bugün itibariyle tüm dijital müzik platformlarında yayınlanan yeni single çalışması hareketli ritim ve sözleriyle dikkat çekiyor. "Aşk bize göre derine tekamül ediyor, kimine göre serine..." sözlerine sahip olan şarkı tüm müzik platformlarında yayınlanmış durumda. Peki Soner Sarıkabadayı'nın şarkısına adını veren "tekamül"  sözcüğünün anlamı nedir?  Türkçe'de birkaç anlamda kullanılan  tekamül,  olgunlaşma, olgunluk,  gelişim, gelişme, evrim anlamlarına geliyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0