5. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri Sonuçları Belli Oldu!

Radyo ve radyocuların ödül töreni Sihirli Mikrofon'da  bu akşam 5. kez en iyiler ödüllendirildi. Zorlu PSM'de düzenlenen renkli gecede keyifli anlar da yaşandı. Fatih Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen törende geceye ünlüler de radyocuları yalnız bırakmadı. Peki  5. Sihirli Mikrofon ödüllerini kimler kazandı?  İşte 2017 radyo ödüllerinin sonuçları  ve renkli gecenin tüm detayları.
Zkc
5. Sihirli Mikrofon Ödülleri
Gelenekselleşen Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri, bu yıl 5. kez en iyi radyo ve radyocuları radyoseverlerin oylarıyla ödüllendirdi. 360 TV'de ekranlara canlı olarak gelen 5. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'nde renkli anlar yaşandı. Ünlü isimlerin akımına uğrayan ödül töreninde kırmızı halı röportajlarıyla ünlülere merak edilen soruları Hopdedik Ayhan ile Elif Güvendik sorarken, gecenin sunuculuğunu da Ceyhun Yılmaz üstlendi. Radyo ve radyocuların  en popüler ödül töreni Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'nde sanat camiasından pek çok isim radyocuları yalnız bırakmadı. Öte taraftan geceye renkli anlar da damga vurdu. İşte radyo ödüllerinde yaşanan renkli anlar ve radyo ödüllerinin sonuçları.

Geçmişten günümüze radyonun değişim ve dönüşümünün hatırlandığı gece,  Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'nin ev sahibi Fatih Belediyesi BaşkanıMustafa  Demir'in konuşmasıyla başladı. 4 milyon oyun kullanıldığı radyo ödüllerinde  ünlülerin radyolarla renkli anıları törene damga vurdu.  Sihirli Mikrofon özel ödüllerini alan Erhan Konuk, Romina  Özipekçi ve Afrikalı Ali'den sonra Gülşen katılımcılara sevilen şarkılarını seslendirdi. Radyo dinleyicilerinin oylarıyla kazanan radyo ve radyocular ünlü isimlerden ödüllerini aldı. ve Murat Dalkılıç, Eypio  gibi isimler sahne aldı. Öte taraftan Gökhan Türkmen'in "yeni çıkan müzisyenlere daha çok radyolarda yer verin." önerisi bolca alkış aldı.  Bu arada sosyal medyada Yozgat FM'in ödül alması için kampanya düzenleyen Halil Söyletmez'in bunu neden yaptığını bilememesi de herkesi güldürdü.  Renkli anlara sahne olan Sihirli Mikrofon'da ödül alanlar da belli oldu. İşte 5. Sihirli Mikrofon Radyo Ödüllerinde ödül alan radyo ve radyocular.

5. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri 2017 Sonuçları


Yılın En İyi Halk Radyosu:
Radyo Ekin
Yılın En İyi Tematik Radyosu:
Radyo Trafik
Yılın En İyi  Yerel Radyo Programı:
Umut Kuskaya -  Baba Radyo
Yılın En İyi Yerel Radyosu:
Yozgat FM
Yılın En İyi Slow Müzik Radyosu:
Joy Türk
Yılın En İyi Arabesk Radyosu:
Aşk FM
Yılın En İyi Radyo Haber Programı:
Ufuk Karcı - Konuşan Türkiye
Yılın En İyi Haber Radyosu:
CNN TÜRK Radyo
Yılın En İyi Üniversit Radyosu
Radyo Ton - Çanakkale 18 Mart Üniversitesi
Yılın En İyi Spor Radyosu
Lig Radyo
Yılın En İyi Şiir Edebiyat Programı:
Talha Bora Öge - Gölge
Yılın En İyi Yabancı Müzik Radyosu:
Number 1 FM
Yılın En İyi Radyo Konuk Programı:
Erkan Koç - Radyo 7
Yılın En İyi Radyo Show Programı:
Cem Arslan - Gazoz Ağacı
Yılın En İyi Konuşan (Talk) Radyosu:
TRT FM 
Yılın En İyi Pop Müzik Radyosu:
Kral Pop
Yılın En İyi Radyo Programı:
Zeki Kayahan Coşkun - Show Radyo
Yılın En İyi Konuşan (Talk) Radyosu:
TRT FM 
Yılın En İyi Pop Müzik Radyosu:
Kral Pop
Yılın En İyi Radyo Programı:
Zeki Kayahan Coşkun - Show Radyo

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0